Cumartesi, Ekim 08, 2011

2012 kış modası

Neler var neler yok diye ilk iş Dolce & Gabbana 'nın sitesine baktım. Reklam afişlerinin dışında çok bir beğenim olmadı. Ama gördüğüm kadarı ile bu yıl, siyah ve gri giysiler moda. Yaşasın. Çünkü en çok sevdiğim iki renk. Sonraki renk ise kahverengi ve tonları. Gece mavisi var ki birde çok güzel . Birde hoşuma giden sayfa sunumu oldu. Mause'u hareket ettirince fotograflarda hareket ediyor. Şirin. Göz atmak isterseniz
Bu kış  bebe yaka modası var . Elbiselerde, gömleklerde, kazakların üzerinde. Kısacası her şekilde bebe yaka göreceğiz. Giysi ile zıt renklerde kullanmak ise ayrı bir tarz. Bu da demek oluyorki daha bir feminen olacağız, daha bir romantik. Bana uyar :)


Kaynak :

Ayakkabılarda neler moda. Kürk modası var. Botların ve çizmelerin , içinde ya da dışında muhakkak kürk kullanılmış. Ne güzel sıcacık tutar. Aslında eski kışlar da yok ki, ayaklar eskisi kadar üşümüyor bile.

http://www.ayakkabim.org/
Ben bu bootie leri çok beğeniyorum. Pantolon altında çok şık duruyor da , etekle ı ıh sevmiyorum. Bir kaç tane mevcut ama eskimek üzere. Yenilemek gerekecek. Fiyatlar nasıl acaba bu yıl. Bütçeye uyacak mı ?

http://www.ayakkabim.org/wp-content/uploads/1207.jpg



http://www.ayakkabim.org/page/2/
Babetler kaç yıldır moda, hala devam. Rengarenk. Rahat, kullanışlı, şirin. Tabii modeller bu kadar değil. Çeşit çok . Bütün bunları görmek için   BU SİTEYİ   ziyaret etmelisiniz. Çok güzel hazırlamışlar.

Sanal cadı da uğranılacak yerlerden biri.

Burberry bu kış trençkotlarda rugan kombinasyonu kullanmış. Bir dönem hatırlarsanız tamamı rugan yağmurluklar çok moda olmuştu. Özellikle de kırmızı ve siyahı.
http://tr.burberry.com/store/womenswear/trench-coats/london/prod-37619981-patent-sleeve-trench-coat/
Diz altı kalem etekler de moda imiş bu sene. Dön dolaş aynı şey. Bir kaç yıl ortadan kayboluyor, sonra aynen moda oluyor. Hayat gibi moda da tekrardan ibaret. Bootie leri etek altında sevmem dedim ama bu şekilde kalın çorapla şık olmuş, itiraf edeyim :))

http://tr.burberry.com/store/womenswear/skirts/london/prod-37629521-contrast-panel-pencil-skirt/

                                                 Siteye mutlaka uğrayın çok güzel şeyler var.

                                                                BURBERRY

Turuncu renk çok moda. makjajda dahil buna. Bu bilgi için modacinim  sitesine teşekkürler.

http://www.modacinim.com/
Kırmızı, yeşil tonları, kiremit rengi , siyah, Lavanta, kavun, gül kurusu, bebek mavisi, uçuk sarı ve
Satenler, payetler, pullar, ışıltılı giysilerde moda 2012 de. Siz para biriktirmeye bakın beyler ve bayanlar :)) Alınacak çok şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...