Çarşamba, Kasım 05, 2014

Evin neşesi

Geçen hafta Boyner Ev'de yeni yıl süslerini görünce , bir an hangi ayda olduğumuzu düşündüm. Daha yeni yıla epeyce var ama her yerde bir erkencilik söz konusu. Bloglar, AVM'ler, mağazalar hepsi erkenci. E bende uyayım bu hıza dedim. Bir kaç minik aksesuar yapsak fena olmaz di mi.? Masalarımızı süsleriz. Yeni yıl süslemeleri her daim içimi sıcacık yapar zaten. 
Kar, kırmızı, beyaz = Mutluluk hissi
yeni yıl süslemeleri Foto kaynak

Fotoğrafın güzelliğine bakar mısınız. Yapımı çok zor değil gibi görünüyor. Kardan adam yapamasak bile sadece karlarını yapsak olmaz mı ? Fotoğrafın altındaki yazıya tıklarsanız diğer süslemeleri de görebilirsiniz.

yeni yıl süslemeleri Foto kaynak


Evinde kara tahta ve çocukları olanlar için neşeli olmuş bu süsleme bence. Kara tahta beni çocukluğuma götürdü. Benden beş yaş küçük erkek kuzenimi, halam bazen bana emanet eder alışverişe giderdi kısa süreli. Ben ilkokuldayım. Okuma yazma öğrenmişim. Öğretmen olmaya pek hevesliyim. Kuzeniminde minicik boyu kadar bir kara tahtası var. İşte o kara tahtanın başında ona okula gitmeden önce okuma yazmayı zorla öğretmiştim. 

Geçen yıllarda bu dantellerin beyazını örüp camıma asmıştım. Bu renkte çok hoş durmuş. Yapılası işler arasında. Şeffaf iple asarsanız kar yağıyormuş hissi veriyor. Evlere biraz neşe katmak , bize de neşe verecektir diye umuyorum.


4 yorum:

  1. ben de çok seviyorum yeniyılla ilgili ufak tefek süslemeleri .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yeni yıl gelirken çocuk gibi oluyorum :)) Bi kıpır kıpır oluyor içim.

      Sil
  2. Ah o dantel kar tanelerine bayıldım ben :)

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...