Pazar, Ocak 27, 2013

Teşekkür

Acımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Mesajlarınıza tek tek teşekkür yazamayacağım için lütfen beni affedin.

Konu ile ilgili yazacak çok şey var içimde. Ama nedense bende kalmasını arzu ediyorum. Zaten hep sessizce, içimizde paylaşmıştık bunca yıldır her şeyi, hep birlikte. Yine öyle olsun istiyorum belki de. Belki de çaktırmadan bir şeyleri yok saymaya çalışıyor yüreğim.

Bu blogda paylaşımda bulunmak,  bana annemle yaşadığım dönemde çok iyi geliyordu. Buraya ayırdığım zaman diliminde çok şeyden uzaklaşıyor ve rahatlıyordum. Buna şimdi daha fazla ihtiyacım var. Paylaşımlara başlamayı düşünüyorum. Ne sıklıkla olur, ne paylaşırım hiç bir fikrim yok. Kafam darmadağınık ve bunu toparlamam için bir şeylere odaklanmam gerek. Belki blog bu hususta iyi bir adım olur. Yorumlarınıza cevap yazamayabilirim, belki de yazarım, " hiçbir şey bilmez " hallerdeyim. İdare edin bir süre beni lütfen.

7 yorum:

  1. Sen yeter ki iyi ol, ne şekilde iyi olacaksan.. Allah sabır versin ablacım.

    YanıtlaSil
  2. Fusun basin sagolsun. Sabir seninle olsun.
    Bugune kadar haberim olmamisti ne yazayim ne diyeyim bilemedim. Ne denir ki :( sen nasil iyi olacaksan hayat sana dilerim o yolda yardim etsin. Basin sagolsun yeniden fusun opuyorum seni. Uzaktayiz ama yanindayiz neye ihtiyacin olursa. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. başınız sağolsun,Allah sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah

    YanıtlaSil
  4. Başınız sağolsun, annenize rahmet sizlere sabır diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Başın sağolsun fÜSUNCUM TEKRAR. ALLAHCC SABIR VERSİN, DAYANMA GÜCÜ VERSİN. MERHUM anneciğine de rahmet eylesin, mekanı cennet olsyn amin.

    YanıtlaSil
  6. Fusuncum sen nasıl istersen öyle yaz, ama yaz, kafanı dağıtmana yardımcı olur, şu zamanda en iyi gelecek şey belki de.. Kelimelerle akıp gitsin öylesine anlamlı ya da anlamsız...kendinden habersiz bırakma, çok yakınında benim olduğumu da unutma, neye ihtiyacın olursa haber vermen yeter

    YanıtlaSil
  7. rüzgar nereden eserse, essin. seni her halinde ve içtenlikle seviyorum Füsuncum. sevgi şekil değiştirebilir veya şekil olmayabilir ama yok olmayacaktır. dalga dalga ondan sana, senden ona akmaya devam edecek -biliyorum!

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...