Pazartesi, Eylül 21, 2015

Game of Thrones

Çok sessiz bir sabaha uyandım bugün. Trafik yok, korna yok, motor sesi yok, yağmurun mis gibi serinliği var sadece. Ne güzel bir şeymiş, unutmuşum. Cadde üzerinde oturmanın çilesidir gürültü. Tatilleri bu yüzden çok sever oldum. Ankara boşalmış. Keyfini çıkarmak lazım.

Bu keyfi çıkarmaya vakit yok ama ne yazık ki. En sevmediğim insan tipi olan uydurukçular ( yalancının yumuşatılmış hali ) yüzünden günümü ev temizleyerek geçireceğim. Temizliğe gelen yardımcım tarafından ekildim resmen. Başıma bunun geleceğini biliyordum aslında çünkü her zaman uydurukçudur kendisi. E haliyle asabiyim biraz ,içimden alıp vermesem olmaz şimdi. Dedim ya en sevmediğim insan tipidir bu uydurukçular. Bir şeyi yapıyorsan arkasında dur, yalana ne gerek var. Yalan neden huy edinilir onu da anlamış değilim. Ben de fazlaca doğrucu davut'um. Neyse o yalanları ile hayatını devam ettire dursun ben de sayesinde bugün vücudumu çalıştırmış olurum. Tabii bel ağrılarımın müsaade ettiği kadarı ile. Yani yalap şalap bir temizlik yaparım.



67. Emmy ödülleri sahiplerini bulmuş. Bugünün haberlerinden birisi bu. Game of Thrones destan yazarak 12 ödül birden alıp, ödülleri silmiş süpürmüş. (Konumuz temizlik malum bugün ) Ödülleri neden oraya silip süpürmeden getirirler anlamam. Hem ödül kazan, hem de temizliği ile uğraş. Game of Thrones ekibini buradan tebrik etsem okurlar mı acaba ? Hiç izlemedim ama , bu ödül sonunda bu kış baştan başlayıp  izlerim .

Ben bu sezon sadece Kiralık Aşk izliyorum ve bütün ödülleri onlara veriyorum. Müziğine de ayrıca hastayım. Belki de asıl hastalığım aşka. Alkışşşşşşş ....

Yerimden kalkıp , işe başlamamak için yazıyı öyle bir uzatasım var ki anlatamam. Ama çoook işim var çooookk.

                                                                                                                                 Hoşçakalın.

                                                                                                                           




4 yorum:

  1. Hemşerim iyi bayramlar ve temizlik için kolaylıklar diliyorum. Ben de yolculuk hazırlığı içinde çırpınmaktayım. Bayram içinde Antalya'ya kesin dönüş yapacağız, koşturmalı günler beni bekliyor. Eh sağlık olsun hepsi olur diyor, sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın hemşerim. Sizinde bayramınız kutlu olsun.Hayırlı yolculuklar olsun, kolay gelsin sana da. Bi kahve içmek nasip olmadı. Bir daha ki gelişinize artık inşallah. Benden de kucak dolusu sevgiler. :)

      Sil
  2. Ben çok severim Game Of Thrones'u . Fanatiği olduğum ile söylenebilir. Ama hayaller Hollywood, hayatlar vileda . Ben de koştur koştur mahvoldum bugün. Yarın da ayrı telaşlar . Buna da şükür. Şimdiden iyi bayramlar canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemeye değer yani. Başlayalım bakalım en yakında...

      Çok güldürdün beni , hayatlar vileda evet :)))
      Sana ve ailene de iyi bayramlar Esracım. Keyifli geçsin. Kucak dolusu sevgiler.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...