Salı, Ocak 12, 2016

Film izle 2016

Ben bana yetmezken, zaman bana hiç yetmez oldu. Çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapmadığım zamanlardayım yine bu aralar. Bir deli telaş hayat. Ye iç, yıka giy kirlet yıka, sev sevil, sevin üzül, uyu uyan.... Telaş demişken çarpıntım mı var yoksa ruhumda mı bir telaş var anlamıyorum, hep bir pır pır hallerdeyim. Kısacası yine ben bende değilim. Toparla beni zaman, yeter artık.

Uzun uzun süredir film izlemedim. Odaklanamıyorum. Hep bir sonraki ana çok rahat odaklanırken , şimdiki zamandaki  filme zor odaklanıyorum. Tek izlediğim şey Türk filmi kıvamındaki dizi Kiralık aşk. Beni hiç yormuyor. İçinde şiddet yok, üzüntü yok. Tüm haftanın yorgun düşüncelerini alıp götürüyor. Tabii bu, film izleme isteğimi doyurmuyor. Kendime bir liste yaptım 2016 filmleri için. Umarım izlerim.

İzle Bunları Füsun Listesi 

  • Joy




  • The hateful eight





  • Heidi 






  • Youth




  • Carol

4 yorum:

  1. Aynı hisler bende de var.Herşeyi yapmak isterken hiçbir şey yapamamak, yetememek, yetişememek...10 dk dan sonra dağılan dikkat , yarım kalan flimler, kitaplar, işler...:( Bu haller nasıl geçer ? bilemiyorum.Ama biliyorum ki geçer.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyor. Çabuk geçsin yaw :)) Hele o dikkat dağınıklığı bir an önce geçsin. Sevgiler <3

      Sil
  2. bende bayılırım film izlemeye, beni rahatlatır..Kiralık Aşk herkes çok severek izliyor ben kaçırdım baştan izlemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Aaaaaa kiralık aşk izlenmez mi" deyip fanatikliğimi ortaya koyuvereyim. Bence internetten izle eski bölümleri, seversin. <3 sevgiler.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...