Salı, Haziran 05, 2012

Çay saati


Bugün günün büyük bir bölümünü balkonuma çiçekler almak ve dikmekle geçirdim. Zaten küçücük balkon, bir de bir sürü çiçek dikince iyice küçülüyor. Ama gönlüm genişliyor, şenleniyor ne yapayım. Küçük balkon bitti , büyük balkona da saksıları dizmeye başladım. Her çiçekçi dönüşü elimde 4-5 fide ile geliyorum eve. " Kızım az al, kızım az al" diye söylenen sevgili annem bu işi abarttığımı fark edince çözümü şöyle demekte buldu " bak iki tane al yoksa darılırım " . Sağolsun güldürdü beni. Eee tüm gün balkonda fidelerle boğuştum ve yoruldum. Bir çay saatini hak ettim dimi ?. Çayımızı yudumlarken Perfidia dinlemeye ne dersiniz.? Bir kaç farklı sanatçıdan hemde. Hepsi ayrı güzel. Hadi soğutmayın buyrun.

Cavier Cugat / Perfidia

Xavier Cugat & Astoria Orchestra 1939

Carola / Perfidia


6 yorum:

  1. ayy sardunya değil mi ?ne güzel rengi öyle.Çayda ne güzel demlenmiş,ben şu kaşıksız küçük bardağı aliim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sardunya evet. Bayrak rengi Mehtapcım. Şahane dimi rengi. Bakmaya doyamıyorum . Afiyet olsun istediğin bardağı alabilirsin :))

      Sil
  2. ben de pazar günümü balkonda çiçeklerle uğraşarak geçirmiştim. çok keyifli. yatmadan önce bir çayını içmeye geldim füsun'cum:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uykun kaçmasın açık iç bari :)) Çiçekler dünyanın en güzel şeylerinden. Görelim çiçeklerini bir gün Nagehancım. Gecen güzel olsun.Sevgiler.

      Sil
    2. gösteririn çiçeklerimi, ortancamın her tomurcuğunun açmasını bekliyorum:)) gecem güzel geçmiş olmalı ki sabah uyuyakaldım:))
      öptüm seni:)

      Sil
    3. Of of of, hemde ortanca. Çok severim. Merakla bekleyeceğim. Bu gecende güzel geçsin. Sevgiler. :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...