Pazar, Mayıs 17, 2015

Pazar şarkısı

Müzik setim bozulmuştu. Tamire verdim. Sağolsun tamirci bir günde yapacağı işi tam bir buçuk ayda yaptı. Yarın alacağım. Cd lerimi çok özledim. Bugünün pazar şarkısını hazırlamak için düşünürken, cdlerim içinden gözüm kapalı birini seçeyim, ondan şarkılar paylaşayım dedim ve yumdum gözümü. Cafê De Pera 8 çıktı şansımıza.
                         

Üç şarkı seçtim. Kendi sevdiklerim bunlar. Cafê De Pera cd'lerinin hemen hepsi mevcut bende, karma oluşunu seviyorum. Bazen sadece bir müzisyenin cd'sini dinlemek sıkıyor beni. O yüzden seviyorum böyle karma cd leri . Aslında bizim şarkıcılarda birlikte cd çıkarsalar ne güzel olur. Sıkılmadan dinlerim. Enbe orkestrası ve bir kaç kişi daha yapıyor bunu , belki diğerleri de yapar. 

Bu leylaklar benden size. Güzel bir pazar günü yaşamanızı dilerim. Keyfiniz , huzurunuz bol olsun. Sevdiklerinize sıkı sıkı sarılmayı unutmayın. Anne- babalarınızı ziyaret etmeyi de. Bugün pazar dinleneyim demeyin , onlarla birlikte zaman geçirin. Neden ? Çünkü gittikleri zaman bir daha o şansınız olamıyor. Ben ki her anımı annemle geçirmiş olduğum halde, şu an yanımda olsaydı diye çok istiyorum. 


                                

*1
*2
*3

Bonus şarkımız bu cd den değil. Bambaşka bir müzisyenden. İki gündür sürekli dinlediğim, sesini ve bu şarkısını çok sevdiğim  bir yorumcudan . Dinlediklerinizden sonra çok farklı gelecek ama benim için dinleyin TIKTIK 


*** şarkıları dinlemek ve radyonun sesi ile çakışmasını önlemek için lütfen blogda sağ sütunda ki radyoyu kapatınız .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...