Cuma, Mayıs 01, 2020

Benden şeyler

Gün aydı...

Derin sessizlik biraz ürkütsede , bir yandan da hoşuma gidiyor. Ne yaman çelişki. Sakinliği ile özlenen sahil kasabası şehrime gelmiş, ama mutlu etmiyor. Sarılamıyorum sevdiklerime, gülüşleri uzakta, yüreğim buruk. Biliyorum geçecek. Tek tek çıkartıyorum hayatımdan gereksiz şeyleri. Çıkardıkça fazla geliyor kalanlar. Sadeleşelim. Gün aydı.

Sevgi ...

Koşulsuz sevdiklerimi, koşullara bağlıyorum. Kendime döndükçe bu sessizlikte, kendi kıymetimi buluyorum. Almadan vermeye alışmışken, alma isteğine kapılıyorum derinlerde. Sen bana bir değil, artık beş adım gel diyorum. Ben yorgunum  yol almaktan. Kırıklarımı tamir etmeye çalışmıyorum. Kaldırıp çöpe atıyorum. Açılmayan telefonları, dönülmeyen mesajları siliyorum rehberimden. Çünkü benim için  önemlisin, severim yaratılanı yaratandan ötürü ne de olsa. Rahatsız etmek istemem bir daha. Üzülüyorum çok üzülüyorum, kimsenin olmadığı yerlerde "seni seviyorum" diye seslenenlere. Çocuklar güzel günler görmeli, sevgi dolu güneşli günler görmeli  diye, tüm sevgimi onlara veriyorum. Sevgi.

Yaşamak...

Ne kalıyor geriye bizden, yaşanmışlıklardan başka . Yaşadığım değil  ama yaşayamadıklarım pişmanlığım oluyor hep. Alacaklıyım kalan zamandan ve daima alacaklı kalacağım biliyorum. Yine de  "Gelsin hayat bildiği gelsin, işimiz bu yaşamak" diyorum, yaşayabilmek ümidiyle.



      Füsun T. 01.05.2020, Ankara
           Corona Günlükleri

4 yorum:

  1. aa bizim buralara mı geldin, sanki öyle anladım ama sona da Ankara
    günlükleri yazmışsın, bilemedim. dediğin gibi sevdiklerimize sarılamıyoruz asıl
    kötü olan bu. anneme gidiyorum , kapıdan ihtiyaçlarını veriyorum ve dönüyorum.
    ben sarılırım ama ya onu riske sokarsam diye düşünüyorum. sağlıkla
    yanı başımdalar ya olsun diyorum sonra. daha çok içe kapandık bu
    dönem, daha çok ev halkıylayız. değişik zamanlar vesselam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl oralara gelemeyeceğiz maalesef Buketcim. Ankarada'yım, ve buralar bir sahil kasabası sessizliğinde. Her şey onların sağlığı için , ayakta ve sağlıklı olsunlar da gün gelir kucaklaşırsınız doya doya. Şimdi uzak durma en iyisi. Ucu görünmeyen zor günler, dualarımız kabul olur da tez zamanda biter inşallah.

      Sil
  2. Duyguların dışa vurumunun güzelliği, hissettiriyorsunuz okuyana. Yüreğinize sağlık, çok güzel cümleler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Okunduğumu bilmek en güzeli. Var olun.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...