Perşembe, Ocak 03, 2013

Benden şeyler

Bilirsiniz kendime hediye almayı seviyorum. Bu ara dozu biraz fazla kaçırmışım. Gelen kredi kartı ekstresi gözlerimin fırlamasına yol açtı ama olsun, demek ki bu ara kendimi şımartmaya çok fazla ihtiyacım varmış. Bu ay fren yapar dengeyi kurarım.
Ve yine ekstrede göze batan bir şey vardı ki, o da D&R alışverişlerinin çok fazla olması.
Mesela, Gripin albüm  çıkarmış, almamam mümkün olabilir mi onları bu kadar çok severken. Aldım tabii ki. Canlarım onlar benim. Bu seferde Yalnızlığın çaresini bulmuşlar. Bir itiraf , sanki bir önceki albüm çok daha iyi idi. Oradaki tüm şarkıları çok çok çok beğenirim. Bu albümde bir kaç şarkıyı eledim. Olsun tek şarkı bile olsa benim için Gripin her daim bir numara. Buradan albümdeki şarkıları dinleyebilirsiniz. "Neden bu elveda" yı çok seviyorum. Benim için dinleyin.
tık


Aldığım diğer Cd'leri daha önce "Öneriyorum" başlığında anlatmıştım. Onlarda çok güzeller. Ama bana tuzluya mal oldular. Kabarık bir ekstreye.

Cem Mumcu 'nun kitap tanıtımını izledim, çok beğendim oradaki cümleleri. Kendisini bilirim ama kitabını hiç okumamıştım. Kitabı rafta görüp elime alınca bırakamadım yerine. Almamak olur muydu hiç. Aldım tabii. Binbir İnsan Masalları. Kitap 139 ayrı öyküden oluşuyor. Kimi iki sayfacık, kimi bir sayfa. Ama bir ömrü anlatıyor satırlar size. Çok çarpıcı öyküler var. Okuyup bitirdiğinizde bir şamar iniyor yanağınıza. Tokatlana tokatlana öyküden öyküye geçiyorsunuz. "Poffff bu ne yaaa" diyorum her öyküden sonra.
tık


Ben 28 TL.ye aldım. Şimdi gördüm ki indirim var D&R web sayfasında. 20.49 TL ye satılıyor şu anda. Çok iyi rakam. Kaçırmayın derim tıktık

Melek objeli şeyleri çok seviyorum. Güzel bir melek biblosu almak istedim kendime. Ne yazık ki henüz o bibloyu bulamadım. Onu ararken bir başka melek objeli eşya buldum. Ben takılarımı çıkarınca yerine koyamıyorum hiç. Balık burcunun dağınıklığı sanırım. Çok dağınık bir insanım. Odamın içinde bazen adım atacak yer kalmıyor ıvır zıvırdan. Takılarımı da başucumdaki komodinin üzerine bırakıyorum. Sonra bir daha bir daha derken birikebiliyor. İşte sonunda bu melek takılarıma sahip çıkacak.


Yüzük sever bir kişiliğim var. Montürünü beğendiğim her yüzüğü alabilirim. Bu en sevdiğim yüzüklerimden biri. Ay ve yıldız . Çok ucuza aldım. 10 TL. İşte böyle,  melekli tabak kendime hediye. Birikmiş bonuslarımla  aldım.

Sunay Akın kitaplarımı anlatmış mıydım size. Unutkanlık had safhada . Anlattım galiba. Olsun bir daha anlatayım. Sunay Akın'ın iki kitabını aldım. Alınacaklar listenize ekleyin derim. Çok eğlenceli bir anlatımla neler neler öğretiyor insana.

Birisi "İstanbul'da bir zürafa". Henüz okumadım beklemede. Diğeri ise şu aralar okuduğum kitaplar arasında. "Ay hırsızı" . Bitmek üzere. Bitince zürafalı kitaba geçilecek.

Yeni yıl öncesi melekli tabak ile beraber, içinde güller olan minyatür saksı ve mini çam ağacıda odada kendine yer buldu.


Başka ne var benden. Kahve ritüelleri devam. Resim yapmaya devam. Bir kaç el işi var araya sıkışan. Günlük işler. Nette gezintiler. Bukombin'de dekorasyon denemeleri. Okumalar. Yani aynı ben. 




4 yorum:

  1. fusun hepsini gule gule sev, dinle, oku!
    demissin ya demek ki bu ay kendimi simartmaya cok ihtiyacim varmis. Onumuzdeki ay dengeyi kurarim diye. Iste o kisma bayildim ben!
    Evet arada simartmaliyiz kendimizi dengeyi kurariz nasilsa. Cok sevdim o cumleyi yaziyorum aklima. Lazim olacak bana :)
    Cok tesekkurler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan Gülçincim. :) Bol bol da şımart kendini.

      Sil
  2. gripin.
    cem mumcu.
    tamam.
    annem de melek delisi.
    :)
    tamam böyle kal bu yıl da.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyyy gripin tamam öyle mi :)) Çok iyi.
      Annene selamlar sevgiler. O zaman hemen bir melekli obje al ona Deep.
      hehehe, böyle iyi dimi.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...