Salı, Nisan 14, 2015

Paramparça

Dizi piyasasında neler var tam olarak bilmiyorum. Bildiğim sadece adları. Onu da izleyen arkadaşlardan ya da internette gezerken öğreniyorum. Çok yalnız bir akşamımda tesadüfen Med_Cezir dizisine başlamıştım. Fakat dizi fazla uzadı. Anladım ki onlar diziyi bitirmeyecek, bende ki tadı daha da kaçmadan ben diziyi sonlandırma kararı aldım. Dizi dizilikten çıktı . Yeter bu kadar bana. Beni geriyor artık. Ne lüzum var gerilmeye dimi ama ?

Yine bir, çok yalnız akşamımda, Aşk Yeniden'i izlemeye başladım. Pek sevdim doğrusu. Güldürücü bir dizi. Böyle dizileri seviyorum, romantik ve güldürücü. Oyuncular birbirlerine çok yakışmışlar. Güzel gidiyor şimdilik amaaaa, aması da var tabii. Diziyi uzatmak için tadını kaçırırlarsa bende hemen kaçarım. Hatta ufaktan  sıkılmaya başladım gibi. Film gibi olsa diziler, başlangıç, gelişme ve sonuç toplamda 20 bölüm sürse mesela. Sonra bir yenisine başlasalar. İlle yılan hikayesine çevirip , ille bıktırmaları mı gerekiyor ki ? 

Paramparça diye bir dizi varmış. Dram sevenler için muhakkak ki güzeldir. Ama ben sevemedim bu kadar dramı. Adı beni paramparça etmeye yetti. İçeriği de parçalayıcı gibi. Benim için hemen paramparçanın son bölümü olur dizi. 


Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında 

Yada boş bir yüzme havuzu sonbaharda 
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek 
Neyse zaten hiç halim yok 


Hayat bizi paramparça ederken, mümkünse benim için paramparça sadece Teoman'ın şarkısı olarak kalsın. Güldürücü şeylerle gelin bana ...

PARAMPARÇA / TEOMAN 

12 yorum:

  1. Hayat zaten zor bır de ımkansızları anlatan dızılerı sevmıyorum zaten dızı bu sene hayatımdan cıktı denebılır..Cok guzel bır noktaya degınmıscın canım...sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komik şeyler olsun biraz gülelim dimi ama :) Benden de sevgiler

      Sil
  2. türk dizileri izlemiyorum gerçi alt yazısı yok ya. internetten izleme şansınız varsa kore dizilerini tavsite ederim maksimum 16-20 bölüm arası diziler germeden bitiyor :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi işler çıkıyor, başarılı diziler var ama tadını kaçırmasalar. Kore filmi izledim ama dizi hiç izlemedim. Kısa oluşu iyiymiş :)

      Sil
  3. Kanal d Star Show kısaca bu tür kanalları asla izlemiyorum..bişey kaçırdığım da yok sanırım TRT'nin dizilerine göz atmanız iyi olur Yeşil deniz favorim..tadı yerinde seyirler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben genel olarak tv izlemiyorum. Ama yalnızlık bazen sıkıcı olunca, bu iki diziye takıldım tesadüfen. :) bir daha takılır mıyım onu da bilmiyorum.

      Sil
  4. Paramparça yi seviyorum ben ya,konusu ilginç hem de tempolu.bir sene aynı konuyu işleyen miyminti dizilerden değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi seyirler Baharcım. Dram fazla zaten bende, o yüzden izleyemiyorum. :)

      Sil
  5. Yok ben seyrederim doğrusu ama artık konuları çok benzer olmaya başladı ancak değişik gelirse
    ve oyuncularını beğenirsem izliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki seviyorsan izleyeceksin Mehtapcım. Sevince zevkle izlenir. :) Aşk yeniden'i zevkle izliyorum ben şimdilik.

      Sil
  6. sadece Erkan Petekkaya oynuyor diye izliyorum,
    onun kişiliğine hayranım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi seyirler canım. Ben de aşık oldum izlediğim dizideki karaktere :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...