Cuma, Kasım 04, 2016

Aylak Adam

Size de olur mu bilmem.


Aylak adamı çok uzun yıllardır kitapçılarda elime alır, sonra rafa tekrar bırakırdım. Sebebini bilmiyorum. Geçenlerde yine bir kitapçıda  aldım ve bu sefer bırakmadım. Okumaya başladım. Ama okuyamadım. Zaten çorba olan kafam ne dediğini bir türlü anlamadı. Benim beynim bu kadar atlamaları olan yazıları anlamıyor ne yazık ki. Düşünceleri çok hızlı akıyor bu aylak adamın. Ben yetişemedim. Bu sabah en iyi kitap okuyabildiğim yer ve zamanda tekrar denedim. Yok , asla kitabın içine giremiyorum. O zaman çıkayım ben dedim, kitabı kapadım. Sonra tekrar dener miyim bilmem ama şimdilik rafta yerini alacak. Yada gezgin kitap olarak bir yerlere bırakılacak.

Kitabın tek hoşuma giden kısmı ismi. Bu aralar bende de bir aylaklık hüküm sürmekte. Yapılması gerekenler listesi gün be gün uzuyor ama ben, bir maddeyi bile eksiltmek için çaba harcamıyorum. Adında  bahar olan mevsimler bezginlik mevsimlerim benim anladım.


Ben bu kitabı okuyamadım ya, şöyle bir duyguya kapılıyorum. Birçok kişinin  okuyup beğendiği bu kitabı ben neden okuyamıyorum. Neden anlayamıyorum. Arızalı mıyım yoksa ? Kapasitem mi yetmiyor. ?

Size de olur mu bilmem .....

6 yorum:

  1. bana da oluıyor öyle şeyler :) ama ben arızalılıktan değerlendirmiyorum. muhtemelen başınız çok yoğundur, ondandır tüm bunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes çok meth edince , bende mi acaba tuhaflık diyorum napiim :))

      Sil
  2. herkese oluyor hıc canınızı sıkmayın :) olasılıksızı belkı mılyon kere elıme aldım fakat bır kere bıle benı oku dıye bana yanaşmadı bende onu elımden bırakıverdım:) bazı kıtaplar çeker bazı kitaplar iter her zaman kıtap konusunda bunu soyluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olasılıksız bende de aynı etkiyi yaptı :)

      Sil
  3. Olmaz olur mu oluyor tabi. Kafam başka şeylere takılıyor, onları düşüncelerimden atamıyorum, attığımı zannediyorum ama olmuyor, odaklanamıyorum, okumayı bırakıyorum sonra bi daha elime alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...