Cuma, Haziran 08, 2012

Oğlak

Dün gece, "gece turu"nda vermiş olduğum linki sevimli sevimli gezerken (sevimli olan ben değilim web sitesi ) bir doğuma rastladım. Hayvanları çok seviyorum, çocukları çok daha fazla seviyorum, hayvan çocukları ise bambaşka seviyorum. Bu mübarek günde rabbime dua ediyorum ki bana sevgi dolu bir yürek vermiş çok şükür. Her şeyin miniği , tazesi güzel. Sabah kahvaltımı yaparken yeni açan sardunyama şöyle bir göz attım. O rengin güzelliği ve tazeliği nasıl tarif edilir bilmem ki. Zaten tarifte etmeyeyim, konudan sapmaya başladım hemen. Ne kadar müsaitim başka konulara atlamaya. İnsanında , hayvanında , çiçeğin böceğinde yeni açmışı ,yeni doğmuşu çok güzel. Ve bir mucizeye tanıklık etmek en güzeli. Yılmaz Erdoğan'ın bir şiirinde söylediği, "sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak Allah'a inanmaktır", sözünü, tüm bu yeni doğanlara baktıkça içimden geçiririm. Bazı doğumlarda bunu daha bir idrak ettiğim de oldu. Tüylerimin diken diken olduğu anlardı. İyi ki doğdu. Onu çok seviyorum.

Gelelim asıl doğuma, bir oğlağın doğumuna tanıklık etmek istiyorum diyorsanız , vereceğim linki tıklamanız yeterli. Site sahibi uyarıda bulunmuş. Ben böyle bir şeyi görmek istemiyorum, bakamam diyorsanız, tıklamadan geçiniz. Çok sevimli bir uyarı. Ben aynını söyleyerek linki sunuyorum.

sevimli bir oğlağın doğumu

foto

4 yorum:

  1. Anlamlı fotoğraflardı. Dünyaya yeni gelen bir canlı. Ben bir de çok yaşlı bir insan yeni doğmuş yada çok küçük bir bebek gördüğündeki yüzünün ifadesinden çok etkilenirim. Neden bilmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç dikkat etmemişim o ifadeye Lilacım, denk gelirsem inceleyeceğim. :)

      Sil
  2. ne güzel yazmışsınız.
    doğum da bir mucize gibi değil mi.
    :)

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...