Çarşamba, Haziran 26, 2013

Bahçe toplantısı

Garden party başlığı atmadım farkındaysanız, ki bunun adı şimdilerde ülkemizde garden party. Türkçe kullanma hassasiyetine  takmış vaziyetteyim hala. Bu sinirim geçmeyecek. Çünkü gün geçtikçe yabancı isimler artıyor.Yerinde kullanılan hiç bir şeye  karşı değilim asla, kullandığım fotolarda yabancı kaynaklı. Tek taktığım, Türkçe de karşılığı olan kelimelerin yerine yabancı kelimeler kullanılmasın.Misal; İncek yolunda bir sürü inşaat yapılıyor. İsimler aynen şöyle. Falanca Tower, filanca Tower.. Oldu canımmm deyip noktalıyorum bunu. Konumuz bu değil.
Havalar bahçe toplantısı yapmaya müsait artık. Bende bugün neler yapılabilir diye minik fikirler edindim. Paylaşalım di mi ?



foto
Harika bir fikir bu. Boşalan teneke kutuları atmamalıyım. Kitap sever biriside ancak böyle bir dekor tercih eder. Buket'in farklı konseptlerde hazırladığı masalar ve toplantıları geldi aklıma. Buket'cim bunu da denersin belki.
foto
Ben bu kağıt ponponları da çokk seviyorum. Yapılışını paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Pembe güzel renk, seviyorum. Bu yıl balkonumda ki çiçekleri hep pembenin tonlarından seçmeye çalıştım.
foto
Bu da cıvıl cıvıl bir sofra için şirin bir sunum olmuş. Fikir üreten insanlara bayılıyorum.
foto


dostlarla bir arada olmak güzeldir.sevmekte öyle.yan sütunda ki şarkı ise muhteşem

4 yorum:

  1. Tek kelime ile muhteşem! Bahçenize eş dost çağırmak isterseniz ben memnuniyetle gelirim !
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeller di mi , bence de öyle. Bir gün kısmet olursa ben de memnuniyetle beklerim :) Sevgiler

      Sil
  2. Füsuncum ben de senin gibi takintiliyim türkce konusuna..
    Ama bir o kadar bahceye..:)) bahceyle ugrasmayi ayri seviyorum, bahcede zaman gecirmeyi ayri.
    Simdi annemin bahcesine ektigim cimlerin cikmasini bekliyorum heyecan icinde..bi ciksin, benim de bahce toplantilarim basliyacak :)

    icim acildi fotograflarinda, öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin o güzel bahçe sofralarının fotoğraflarını merakla bekleyeceğim o zaman. Anneciğine de sevgiler, çok "ŞIK" bir kadın. Çimler yeni çıktığında muhteşem olur. Bekliyorum fotoları unutma :) Ben de seni sevgiyle kucakladım sıkıca :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...