Salı, Eylül 17, 2013

Benden şeyler

   
Sonunda Ankara'dayım. Adı tatil , özü mekan değişikliği olan bir buçuk ayı tamamlayıp buradaki evimize geri döndük. Şimdi malum işlerle boğuşuyorum. Bavul boşalt, yıka, ütüle yerine koy, toz içinde kalmış olan evi toparla vs, vbg. Bu tatil süresince  neler yaptığımı instagram'dan bol bol paylaştım. Bir de burada kısa bir özet geçeyim. 

Malum,  yazlık ev olunca iş tatil olmaktan uzak oluyor. İşte ben de yazlık evde, kışlık evde neler yapıyorsam aynısını yaptım. Yemek, bulaşık, çamaşır, temizlik... Fırsat buldukça denize girdim. Yüzmeyi çok özlemişim. Uzun uzun yüzdüm. Bol bol denizi, gökyüzünü , gün batımlarını, martıları, takaları, sandalları izledim. Beynimde fotoğrafladım sevdiğim manzaraları. Sık sık derinlere daldım. Dibe vurup yüzeye çıktım yeniden. Bunu kimselerle paylaşmadım. Detaylarını sizinle de paylaşmayacağım. Sadece şu kadarını söyleyim. Orada annemi daha çook özledim, daha çok düşündüm, daha çok ağladım. Gelirken yanıma, orada bulunduğumuz zaman giydiği geceliğini de aldım geldim. 52 yaşında, küçük bir çocuk gibi. (Yaşımı da söyledim aaaaa!!! )
Yine bol bol denizi kokladım, rüzgarıyla kucaklaştım. Kilo sorunsalını sorun etmeden, Çınarcığın  şahane ekmekleri, mis gibi tereyağları, manda kaymaklarıyla her sabah denize karşı kahvaltılar  yaptım. 
Bazen ruhumu dinlendirdim gün batımlarını izleyerek. Bazen tek başıma sahilde şarkılar mırıldandım. Ve yine bol bol  fotoğraf çektim. Ot, çöp, çiçek, böcek, doğa tabii ki. 
İşte şimdi de Ankara'dayım ve burada ruhumu dinlendirecek şeyleri yaparak, hafiflemeyen acımla beraber yaşama burada devam edeceğim. 
Cep telefonumdan internete girdiğim ve oralarda pek iyi çekmediği için blogdaki mesajlarınıza cevap veremedim. Yolladığınız mesajlar için hepinize çokk teşekkür ederim. Yazarım sizlere yeniden inşallah. Biraz uzak kaldığım için sanki yeni başlıyor gibi şaşkınım. 
Son olarak, takip ettiğim tüm blogları özledim. En kısa zaman da hepinizi ziyaret edeceğim.
Hepinize kucak dolusu  sevgilerle yeniden "merhaba"

6 yorum:

  1. Ankara'yı da çok severim ama yaşadığım yere çok yakın olmasına rağmen görme fırsatı bulamadığım Çınarcık'ı resimlerinle tanıdım ve çok beğendim.
    bloğuna hoş geldin diyor sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Mehtapcım. Çınarcık miniciktir,şirindir. Ah bir de belediye başkanı değişse daha iyi olacak ! 33 yıldır oradayım , böyle pislik görmedim.

      Sil
  2. biz de seni çok özledik.
    Nedense aklımda hayalimde yüzünde gülümsemesi eksik olmayan,elmacık yanakları belirgin,gamzeli sıcacık bir kadınsın:)
    uamrım o yediklerin ve denizin tadını bizim yerimize de çıkardın;)
    HOŞGELDİNNNNNN:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülümseme kısmı doğru, diğerleri için instagram profil fotoma bakabilirsin :) Tadını çıkarmaya çalıştım diyelim. Eksiklerle tad alınmıyor pek.
      HOŞBULLLDUMMM :)

      Sil
  3. Hoşgeldin özledik seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldumm, ben de sizleri özledim hemde çok :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...