Cumartesi, Kasım 23, 2013

Yılbaşı kartları

Bakın başka ne çeşitler var, tıklayı verin yazıya
Bu sabah çayıma  güzel bir web sitesi eşlik etti. Kolay yapabileceğim yılbaşı kartı var mı diye bakınıyordum ki bu güzel kartları buldum. Bunları yeni yıl sofrasında daha minik kartlar halinde kullanmak istiyorum. Şahıslara özel bir kaç cümle ile taçlandırırım içini. Daha bir çok şirin kart ve kolay yapılabilecek dekoratif öneriler var sitede. Canada'dan Alex bizlerle paylaşıyor northstory  Thank you Alex .. Olmayan İngilizcemle bunu da not düşeyim. Belki Alex okur. 

Kartpostalları çocukluğumdan beri severim. Çok uzun süredir atmadım. Yaklaşık bir yıl oldu. Geçen yılbaşı postalamıştım en son. Bu sene yine postalayacağım. Bu yılın kartpostallarını aldım. İsterseniz size de gönderirim. Daha çok erken değil mi dediğinizi duyuyorum. Evet biraz erken ama görmekle almak arasında o kadar kısa bir süre vardı ki, erken ya da geç diye düşünmedim bile. Benim aldığım kartpostallar çocukluğumdaki gibi, hani şu simli olanlardan. Görünce beni o günlere götürdü ve hemencecik aldım. Bir küçük sır vereyim bununla birlikte. Ben yaşımdan bir parça küçük gösteriyor muşum. Öyle diyorlar.  Bu; sürekli çocukça düşünmekle ve  hareket etmekle, çocukluğa bu tür şeylerle de olsa geri dönüşlerle mi mümkün oluyor acaba ? Evet evet bence tamamen bununla ilişkili.



burada noel baba yola çıkmaya hazırlanıyor, çuvallarını hediyelerimle doldurmuş

Adresi veriyorum noel babacım . İki kum tanesi / Ankara
Ve işte noel baba bizim evin bacasında.. 

Haydi şimdi işbaşı. Önce ev toparlanacak, sonra kartlar için evde malzeme araştırılacak, sonra elmalı kek yapılacak, sonra biraz resim yapılacak,biraz örgü örülecek,  sonra biraz yeni alınan kitap okunacak vs,vbg... Gün bitti.

                                                   Sizler ve kendim için dileğim ..
       Sıcacık , sevgi dolu, huzurlu, mutlu bir hafta sonu olsun.. Sarılın , sarılın sıkıca birbirinize.





7 yorum:

  1. çok güzeller, site önerisi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. ben yılbaşı kartı almak istiyorum yardımcı olabılırmısınız kırtasıyeler artık satmıyor
    :(

    YanıtlaSil
  3. Daha yazıyı okumadan resimleri görünce çocukluk günlerime gittim.ne guzeldi oyıllar.keske gene kart yollayabilsek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yollayabilirsin yine, karşı tarafa sürpriz olur hem , ne güzel. Bloglarda da etkinlik yapılıyor bi araştırın isterseniz ..

      Sil
  4. www.funbou.com harika kartpostallar var

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...