Çarşamba, Şubat 19, 2014

Hayal bu ya

Hayal kurmayı ihmal ediyoruz gibi geliyor bana. Çevremdeki insanlarda da kendimde de öyle bir durum göremiyorum. Oysa hayal kurmak ne güzeldir. Bazen ufkunu bile açar insanın. Ben hayal kurmaya bile üşeniyorum şu günlerde ama denemeli diyorum, belki güzel bir şeyler çıkar. Doğaçlama yapacağım. Şimdi , şu anda hayal kurmaya başlıyorum. Sizi de ortak edeceğim.

foto
Yanımdaki kişi kim olsa acaba  ? Anlaşabildiğim, paylaşabildiğim, neşeli, dinamik  birisi olsun. Beni içinde bulunduğum ruh halinden çıkarabilecek güçlü biri.  Önemlidir çünkü yola kiminle çıktığınız.
foto
İlk mola bir dere kenarı olsun evet. Suyun lıkır lıkır akışını, taşların şıkırtısını ve doğanın, kuşların  sesini dinleyelim. TIK
Hayalim bitti gibi. Kalakaldım bu su başında. Üstelik nereye gideceğimizi de zaten bilmiyorum. Arabalı fotoğrafın o son dönemeci nereye çıkmalı ? Bu yolun sonu beni şu fotoğrafa taşıdı. Çok sevdiğim bir fotoğraf. Tuscany / İtalya
foto
E gelmişken bir kaç gün konaklayalım. Para nerde demeyin hayal bu. Hemde villa kiralayacağız. Tuscany hep hayallerimde olmuştur benim. Bir gün gidersem, kendi fotoğraflarımı paylaşırım. Ne demiştik villa kiralayacağız. Bu nasıl ?

foto
Ya da bu ? Belki de başka biri. Seçmek için TIK 
Belki gelincikler de açmıştır. Bir anda karşımıza çıkıverir. Gezikolik anlatmış oraları. Okumak için TIK 

foto
Bir de Trendrulet sitesinde okuyun derim gittiğimiz yeri. Ayrıca sitede başka hayallere yelken açmanızda mümkün.
Bu arada kulağıma çamaşır makinesinin  sıkma sesi geldi. Tabi ki gerçeğe dönüş zamanı da gelmiş oldu. Ben çamaşırları asmaya giderken , vaktiniz varsa siz başka hayaller kurmaya devam edebilirsiniz. 
hayaliniz her ne ise en kısa sürede gerçek olsun

2 yorum:

  1. Beni yorma senin hayallerin zaten benimki ile aynı:))))
    Yanındaki benim yani, cinsiyet farkıyla..
    Sevgiler Füsuncum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır Vuslatcım.. Sen ol yanımdaki, bana uyar :)) Nasılsa sahibi yok yan koltuğun :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...