Cumartesi, Kasım 05, 2016

Sergiler Ankara

Kasım ayında Ankara'da hangi sergileri gezebilirim ?


  • Ustalardan seçkiler. Kale mahallesinde Atpazarı  sokakta Emin Antik sanat galerisinde olan sergi, bir çok usta sanatçının eserlerini bir arada bizlere sunuyor. Oraya kadar gitmişken bir de kale  civarı gezilebilir. Sergide; Güler Akalan, Adnan Turani, Hayati Misman , Mürşide İçmeli ve daha birçok sanatkarın eseri var. Sergi 17 Kasım 2016 tarihine kadar gezilebilir.


  • Nilüfer İnaltong - İzlenimler. Yine Kale'de bulunan bir başka galeride bu sergide .  Ata Sanat Galerisinde. Sergi 10 Kasım 2016 tarihine kadar açık.  Köy ve sokaklara bayılırım. 



  • Cer Modern.  Karşıtların Birliği adlı sergi ile Yves Gobart'ın resimlerini bizlere sunuyor. Yves Fransız bir sanatçı. Sergi 17 Kasım 2016 tarihine kadar açık.



Sanata doyduk, birazda karnımız doysun. Bir şeyler içip, biraz okuyalım. Kalede  bir mekan olsun. Bir yer buldum, daha önce hiç gitmediğim. And cafe. Çok şirin bir yere benziyor. Görmedim ama fotoğraflardan edindiğim izlenim tam benlik. Ruhum eski ben ne yapayım. O zaman burada konaklıyorum(z).


*** Bu ay ne yapsam projesinde, kendim için araştırdım, belki sizde uygulamak istersiniz.

2 yorum:

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...