Pazartesi, Ekim 07, 2013

Ondan bundan şundan

Dedim ki; belki özlemiştir takip edenler "ondan bundan şundan" yazılarımı. Ve hemen hazırladım sizler için. Okurken de huzurlu olun, biraz relax dakikalar yaşayın diye bir öneri olarak Radyo Voyage ' ı dinleyin istedim. Açacağınız sayfanın sağ üst köşesinde radyoyu çalıştırıp durdurmanız için gerekli her şey mevcut. İsterseniz önce açın radyonuzu , (istemezseniz açmayın )arkanıza yaslanın ( yada yaslanmayın istediğiniz gibi durun ) ve sizler için paylaştıklarımı okumaya başlayın. ( okumak istememek de serbest ) RADYO

Her zamanki gibi , "yapılan bir araştırmaya göre" diye başlıyoruz. Sağ olsunlar bol bol araştırıyorlar.
Evet, Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre ; menopoza girmiş kadınlar günde bir saat yürüyüş yaparak, meme kanserine yakalanma riskinin azaltabilirmiş. Haftada en az yedi saat yürünmeliymiş. Bunu yapanların , meme kanserine yakalanma riski, haftada üç yada daha az süre yürüyenlere oranla, % 14 daha az. Yürüyüşün iyi gelmediği ne var ki ? Ben de bugünlerde kendimi 80 yaşında hissediyorum ve şimdi gençleşmek için yürüyüşe çıkıyorum. Fotoğraftaki torun kadar gençleşir miyim acaba ?


Sundance; 12 yaşında bir köpek. Sahibi alışveriş için arabadan inip köpeğini arabada bırakınca bakın ne olmuş. Karnı acıkan Sundance, sahibinin arabada bıraktığı beş adet yüz doları afiyetle yemiş. Sahibi ne mi yapmış ? Köpeğinin dışkısından çıkardığı paraları teker teker yapıştırmış ve bu paraları Amerikan Hazine Bakanlığı'na göndermiş. Bakanlık 500 doları kendisine çek olarak iade etmiş. Kafam karıştı valla. Ne sabırlı adammış.



Şunga. İlk kez duydum bu adı. Ne demekmiş derseniz ; Japon erotik sanatına ait bir terim, bahar resimleri demekmiş. Yastık resimleride deniyormuş.  British Museum bu sanata ait 150 eser sergiliyor. Sergideki resimlerin bir çoğu 16-17-18.nci yüzyıllara aitmiş.16 yaşından büyükler izleyebiliyor sergiyi. Haberin devamı için   tıktık

kaynak
Aşkım . Bu sözcük için çok üzülüyorum. Oysa ki bir zamanlar ne özeldi. Aşk içinde üzülüyorum. O da çok özeldi bir zamanlar.  Doyasıya gerçek aşkı yaşayabilmek. Ben kendi adıma hakkını verdiğimi düşünüyorum ama aşk artık o kadar sıradan bir hal aldı ki, e bu da aşkı "aşk" olarak yaşamayı bilenler için üzücü oldu işte. Yalnız değilim. Bakın Kürşat Başar neler yazmış . tık tık 

Güzel olsun gününüz

6 yorum:

  1. aa blogları okurken hep açıktır voyage. yazdıklarınla da ne
    güzel gidiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkler müşterek desene :) Keyifli okumalar ve dinlemeler Buketcim.

      Sil
  2. Radyomu dinliyorum, torun kadar küçük Füsunuma bakıyor, yastıklara gülüyor çiçekleri kokluyorum. Ne tatlısın yaaa sen İki Kum Tanem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allllllaaahhhh şımardım işte ben şimdi :))) O senin güzelliğin ve tatlılığın Vuslatcım. Teşekkür ederim güzel cümlelerine.

      Sil
  3. radyoyu çok sevdim :)
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tweet'ini gördüm de yazamadım İlknurcum. Güzel güzel dinle, dinledikçe beni hatırla. En beğendiğim tarafı değişik şeyler dinliyor olabilmek. Günün güzel geçsin. Sevgiler.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...