Cumartesi, Kasım 30, 2013

Meleklerle yaşamak

Melek ; Tanrı ile insan arasında aracılık yaptığına ve nurdan olduğuna inanılan manevi varlık, ferişte... Böyle geçiyor TDK sözlükte melek kelimesinin anlamı . Üniversite yıllarında Cumhuriyet gazetesinin verdiği bulmaca ekine çok meraklı idim. Bir yanımda ansiklopediler, bir yanımda TDK sözlük, öyle çözerdim o bulmacaları. Resmen sözlük ve ansiklopedi okurdum hatta bir aralar. O zamanlar internet yoktu. Yaşım ortaya çıktı işte. İnternetsiz yıllardan kalmayım anlayacağınız. Şimdi melek kelimesinin anlamına baktım da , aklıma o yıllar geldi. 



Kuşlu objeleri sevdiğim kadar melekli objelere de düşkünüm. Yukarıdaki objem en sevdiklerimden birisi. Etrafımda meleklerin dolaştığını da hissediyorum sanki bazı zamanlar ama çok fazla üzerinde durduğum bir konu değil. Bir ara araştıracağım detaylıca. Son günlerde aşırı bir popülaritesi var meleklerle yaşamamın. Bir çok kitapta mevcut bu konu ile ilgili. Hiç birini okumadım. O yüzden yorum yapamayacağım ama bazen melek kartlarına bakarım. Bu sabahta o kartlara başvurdum. Bazı cevapsız sorularınız vardır ya hani, işte benimde vardı öyle bir soru kafamda, kendimi rahatlatmak için karta başvurdum. İnanıyor musun derseniz ? Meleklere elbette inanıyorum. İmanın şartlarından biride "meleklere" inanmak. Kartlara inanıyor muyum ? Hayır. Peki neden kullanıyorum. Bazen herkes gibi benimde bu tür şeylerle ferahlamaya ihtiyacım oluyor. Ferahladım mı ? İstediğim cevabı aldığım için ferahladım ama doğru cevap mı acaba bu ?
Sizinde ihtiyacınız varsa böyle bir rahatlamaya. İşte o kartlardan bazıları. 




Bir de ismi  meleklerle ilgili olan  pek çok sevdiğim bir müzik var. Huzur versin size. Melekler sizinle olsun ve korusun daima. dinleyin





8 yorum:

  1. Meleklerle olmak iyidir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severim ben de Reyhancım. Yine bir melekli obje aldım dün :)

      Sil
  2. Evinden ,kalbinden huzur; etrafından da melekler eksik olmasın canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lilacım, canım ne güzel temenni, Aynen senin de öyle olsun :) sevgiler

      Sil
  3. Merak ettim ve hemen bende bir kart çektim:)) bak benim kartıma:))

    "Güçlü olmak sorun değil, korkma. Kendin için, güçlü olmana izin ver."
    Kendi gücünden korkabiliyorsun. Gücünü gösterince terk edileceğine ya da dışlanacağına inanıyorsun halbuki içindeki gerçek güç senin kuvvetlenmeni ve ışıldamanı sağlayacak. Gücün aşktan ve tanrıdan geliyor. Tanrı sana sonsuz bir güç vermiş; yeter ki bunu bilinçli ve doğru kullan. Ben de sen istediğin sürece bu gücü kullanman için yardıma hazırım.

    Teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikaaa. O zaman korkmadan kullanmaya başla gücünü. Hadi bol şans :)

      Sil
  4. blogunuz çok hoş , yazılarınız da gayet iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ziyaretiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...