Salı, Ekim 14, 2014

Paparazi

Ankara cemiyet hayatının  Mavi Anne lakaplı güzel gözlü blogger'ı , doğum gününü dostları ile birlikte kutladı. O kadar çok hediye ve kutlama mesajı aldı ki , ayakları yerden kesildi. İki kum tanesi olarak bende doğum gününü en iyi dileklerle kutluyor, sevgilerimi iletiyorum. Bu pastada benden ona gelsin.



Japonya'da yaşayan ve Yoshi Kato ile evli olan Sergül Kato Türkiye ziyaretinden güzel haberlerle ayrıldı. Şeker blogger Sergül, anne oluyor. Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil. Ben erkek olacak ve Yoshi'ye benzeyecek tahmininde bulunuyorum.





Bir haberde İstanbul cemiyet hayatından. Gezgin blogger, çevirmen İmge Tan eşi ile birlikte hayalinin seyahatini gerçekleştirip Afrika'ya gitti. İnstagram hesabından takipçileri ile yürekleri  ağızlara getiren fotoğraflar paylaşan İmgeleme blogu sahibi , şimdi de Afrika anılarını blogunda kaleme alıyor. Biz ondan en kısa zamanda bir kitap bekliyoruz.



Geçtiğimiz günlerde İskoçya sokaklarında bisiklete binerken görüntülenen , bir deli anında yazmaya başlayan, bir deli anında yazmaktan vazgeçen Deli Anne yayınlarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Çektiği fotoğrafları yazarlık kabiliyeti ile dile getirip konuşturan  Deli anne'den en kısa zamanda her ikisini birleştirdiği bir kitap gelecek hissine kapılıyorum. Hislerim doğrudur umarım. Ve işte onun çektiği harika fotoğraflardan bir tanesi.

Fotoğraf Deli Anne'ye aittir.

















Sanatın her dalına ve okumaya tutkun emekli öğretmen Leylak Dalı blog sahibi, Antalya film festivali etkinliklerine katıldı. Kendisi de çok güzel senaryolar yazacak ve eminim onun senaryolarını da film festivallerinde izleyeceğiz. Okuduğu kitapların sayısının, kitaplar  yan yana dizildiğinde Antalya _ Ankara arası tren yolunu kapladığı gibi bir söylenti ile dillerde dolaşan blogger'ın, o kadar kitabı nasıl okuduğu merak konusu. 



İstanbul cemiyet hayatının ünlü çifti geçtiğimiz yıllarda Datça'da yaşamaya karar vermişti. Tamamen  kendi zevklerine göre döşedikleri Sahildeki Ev'lerinde bugünlerde tadilat başlamış. Çiftin yapacağı yeniliklerin ne kadara mal  olacağı merak konusu. Öncelikle kolay gelsin diyor ,köpekleri Hera ile birlikte yenilenen evlerinde mutlu mesut yaşamalarını diliyoruz.





** bu yayın hoşgörünüze sığınılarak hazırlanmıştır :)

12 yorum:

  1. Okumayalı, yorum yazmayalı ne kadar çok olmuş. Özlemişim ☺️ Ben çok keyif alarak okudum ❤️ Kocaman öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu oldum seni burda görünce. <3 İnstagram çıkalı hepimizde durum aynı galiba:) bende ikinizi öptüm kocaman :)

      Sil
  2. Ay bayıldım ben bu posta.. :)) Ellerine sağlık Füsuncum, tatlı bir sürpriz oldu kendimi paparazi derlemesinde görmek akşam akşam.. ;) Öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) içimdeki gazeteci dürttü galiba beni. Bende öptüm, sevgiler :)

      Sil
  3. Teşekkür ederim :) Amin inşallah :)
    Kız olsun erkek olsun fark etmez sağlıkla bizim olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallahhh sağlıkla gelsin, dualarımız hep o yönde .. :)

      Sil
  4. Ne güzel bir yazı olmuş Füsun, bayıldım :) Bu arada cemiyet hayatının nabzını çok iyi takip etmişsin. Bir solukta okudum vallahi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estiler bi anda Esracım işte.. Muzur tarafım tuttu yine :)) Devamı gelir , dikkat edin :))

      Sil
  5. füsun ne kadar uzun zaman oldu buralara uğramayalı. iyisindir umarım.
    bu paparazi yayınına bayıldım:))
    sevgilerimi bıraktım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu oldum Nagehancım, ne iyi ettin de uğradın. Dikkat et paparaziye yakalanıverirsin bi gün sende :))

      Sil
  6. Ay aman özür dilerim, bu post yazıldığı sıralar ben o kadar telaşeli ve yoğundum ki gözümden kaçmış, az evvel kız kardeşim uyardı da gördüm. Çok sağolasın hemşerim, güzel düşüncelerin için, sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi benden. Geç kalmadan senaryo yazmaya başlamalısın :) Ben gönülden inanıyorum güçlü kalemine :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...