Pazartesi, Ocak 12, 2015

Bisiklet

Bugün bisiklet sevenleri ilgilendiren bir yazı var. Geçen yıl Şubat ayında aldığım bir kitap vardı, Aydan Çelik / Bi tur versene, dün akşam üzeri onun bir kısmını  yeniden okudum. Kitabı öneririm. Son derece eğlenceli bir üslupla yazılmış, keyifli ve bilgi dolu bir kitap. Kitap bölüm bölüm olduğu için istediğiniz kısmı okuma şansı var. Zaman çok keyifli ve hızlı geçti okurken. Bir yazıda Şaban Önder ve bisikletinden bahsediyor Aydan Çelik. Yazı bir hayli eski, Şaban bey bisikletine hala biniyor mu bilmem ama ben yazıyı paylaşmak istedim ve bir web sitesinde buldum yazıyı. 

Kaynak için fotoya tıklayınız
Bisiklet aşkı gerçekten başka bir keyiftir. Sevdalıları bilir. Şaban beyde bu sevdalılardan birisi. Hikayesi de keyifli. Yaşanmışlıkları çok seviyorum. İki teker aşkı benim içimde de her daim oldu. Son zamanlarda Ankara'da da sıklıkla rastlar oldum bisiklete binenlere. Özellikle Gölbaşı _ Ankara arası rastlıyorum. Şehir içinde de denk gelir oldum. Kazasız belasız sürüşler diliyorum hepsine. Daha da çoğalsınlar. 
Şaban bey ve bisikletinin anlatıldığı Aydan Çelik yazısı için >> TıkTık Tek Kişilik Karnaval


Şimdi vereceğim link makalenin yayınlandığı siteye ait, dağ bisikleti sporu ile ilgili yayın yapıyor. Henüz bende çok fazla inceleyemedim ama bisiklete merakınız varsa ilginizi çekeceğini umuyorum.
Sitede gördüğüm 2015 model saks mavili Sedona  bisikleti görünce çok beğendiğimi de aktarmazsam olmaz .

Kaynak için fotoya tıklayınız




2 yorum:

  1. Selam, bisiklet yazınız okudum. Benim gerçekleştiremediğim projelerden biri. Öğrencilere bisiklet yarışması yapıp bisikleti sevdirmek. Lise yıllarında çok bisiklete bindim. Edebiyat öğretmenim bana erkek Fatma derdi bu yüzden.Şimdi oğlum biniyor.Sinop'ta, yurt dışında bisiklet kiralıyor.Yada ucuz yollu satın alıyor. Akhisar'da erkekler çok biner.Akhisariçin ulaşım aracıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bisiklete binmek zor biraz Ankara'da. Oğlunuza çok imrendim şimdi. Benimde çocukluğum bisiklet üzerinde geçti, erkek Fatma olarak :))

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...