Çarşamba, Ocak 28, 2015

Çarşamba

BERAT

Çocuklarla zaman geçirmek insanı gençleştiriyor. Çok seviyorum onları.  Sanırım onların yaşına inebiliyorum ve bu yüzden de aram hep iyi oldu çocuklarla. Berat'ı, beni instagramdan takip edenler bilirler, apartman görevlimizin oğlu. 3.5 yaşında. Bu yıl kreşe başladı. Geçenlerde bir sohbette, kreşte neler yaptığını anlatmasını istedim. Cevap şöyle oldu. "sen anlamazsın" . Eskisi kadar sık görüşemiyoruz ama yakın zamanda bir etkinlik yapmak için sözleştik bu sohbet esnasında. Buluştuğumuzda   ne yapabiliriz diye düşünürken bir kaç şey buldum.
                                   
Yapılışı ve fotoğrafın kaynağı BURADA 
                                     Bu biraz kız çocukları için gibi geldi . Sever mi acaba ?


                                   
Bunu sizde yapabilirsiniz. Sonucu , nasıl yapıldığı ve foto kaynağı BURADA   

                                              Boya yapmayı seviyor, bunu sever gibi geldi.
                                               

Yok bunu yapamayacağız tabii ki. 

Ben hayatımın her döneminde mısır patlaklarından ilkbahar ağacı yapmayı sevdim. Birlikte mısır patlatıp, sokaktan toplayacağımız dallara o mısırları yapıştırırken , bir yandan da  mısırlarımızı yeriz belki de. Siz neler yapıyorsunuz ?

4 yorum:

  1. Canım çok sevimli maşallah ...çocuk masumiyetleri bambaşka...ben boyama kitabı alıyordum devamlı bir gün annesine beni hala çocuk görüyor ama ben bu sene okula gideceğim demiş çok gülmüştük şimdilerde masal kitapları alıyorum..sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiki çocukların cümle kuruşları çok farklı, fazla zekiler.:))) Evde çocuk olmayınca insan ne alacağını bilemiyor. Bende sürekli çocuğu olanlara danışıyorum yada satış elemanlarına :) buna rağmen rotayı şaşırdığım oluyor.

      Sil
  2. Dediğiniz çok doğru çocuklarla ilgilenmek gençlik aşısı gibi. Yukarıdaki komşum toronuna bakıyor hergün özür diliyor bizden gürültü geliyordur diye. Halbuki bana terapi gibi geliyor toronunun sesi. Berat çok şeker. Yaptıklarınız süper. Ne kadar faydalı bir post olmuş kutluyorum sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlhan bey :) Yaza yeğenimin bebeği olucak hayırlısı ile, Berat'ın pabucu dama atılacak birazcık. Gerçi kreşe gideli o benim pabucumu çoktan dama attı ama :))

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...