Çarşamba, Ekim 21, 2015

Back to the future



1985 yılı yapımı bir film Back to the future. Geleceğe dönüş 2 olarak 1989 yılında gösterime girmiş. Film kahramanları Marty ve Doc, zamanda yolculukla, 1985 yılından , içinde bulunduğumuz bu güne gelmiş dönmüşler. Yani 21 Ekim 2015' e yolculuk yapmışlar. Neler görmüşler neler . Akıllı giysiler, kendi kendine bağcıkları bağlanan ayakkabılar, konuşan ceketler vs, vbg... Peki, filmde öngörülen şeylerden   bugün hangileri gerçekleşmiş derseniz, ben de size hiçbiri diyebilirim. Bu konu ile ilgilide sizi hemen bir web sitesine yönlendirebilirim . TIKTIK  Filmi izledin mi derseniz ona cevabımsa , hayır izlemedim. Bugün haberim oldu bu filmin varlığından. Bilim kurgu pek ilgimi çeken bir  tür olmadı. Ayrıca o yıllarda sinema bu kadar elimizin altında da değildi. Ve bugünkü gibi her şeyden anında haberdar olamıyorduk yada olamıyordum.


Back to the future gününden de, bu sabah internet turum sayesinde bilgi sahibi oldum. "O zaman" dedim kendim kendime, "bu yağmurlu ve kasvetli Ankara havasında bugün yapacak daha iyi bir işin olmadığına göre , patlat mısırını bu filmi izle".

Ve bugünün tarihi için bir de internet sitesi açılmış. "www.october212015.com"  

Ben bugünümü, bu etkinliğe ayırdım anlayacağınız.  Belki işiniz yok vaktiniz çoksa sizde ilgilenirsiniz. 21*10*2016 da görüşebilmek dileği ile. 

5 yorum:

  1. 1 ve 3 üde izle. Bağlantılı birbirine :) muk

    YanıtlaSil
  2. 1 ve 3 üde izle. Bağlantılı birbirine :) muk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam en kısa zamanda birden başlayıp izleyeceğim, muk :)

      Sil
  3. Evet ilginç ama senin de dediğin gibi çok da ilgi alanım da olmayan bir tür. Ama çok meralısı olduğunu da biliyorum. Oğluma basettim bana yarım saat anlattı. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler daha ilgili bilim kurgu ile. Bana da ilginç geldi. Öyle olunca da filmi merak ettim ama henüz izleyemedim. En kısa zamanda izleyeceğim :) sevgiler

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...