Pazartesi, Ekim 26, 2015

Günaydın

Yanınızda "günaydın" diyen birinin olması, bir günaydın öpücüğü, ne kadar kıymetlidir bir bilseniz. Bazen bunu bilmek için yalnız kalmak gerekir. Hele ki uzun süreli yalnızsanız bunu çok acı bir şekilde anlarsınız. 

Çok şeyin kıymeti, kaybedilince anlaşılıyor. Kaybetmeden sahip çıkmayı bilmenin hazzı inanılmaz lezzetli. Günaydın pek sıradan bir kelime geliyorsa, yanına bir öpücük ilave edebilirsiniz. Yeter ki şükrederek, iyi ki varsın diyerek , içinizin en derininden hissederek yapabilin bunu. Böyle başlanan bir gün kötü olabilir mi ?  Üstelikte yaşam her sabah, hatta her an yeniden başlarken.



Yaklaşan dolunaya rağmen, içten gelen bir günaydın beni iyimser yapmaya yetti. Belki son günlerde Heidi çizgi film izlememde etkili olmuştur bu iyimserliğime. Annemde çizgi filmleri severdi. Bazen, eve geldiğimde onu Redkit izlerken bulurdum. Heidi bitince onu da izleyeceğim. 

Heidi izlemeyen, yada okumayan yoktur sanırım. Bir şekilde hayatınıza mutlaka dahil olmuştur. Bilirsiniz Heidi'nin  ayakları çıplaktır çizgi filmde. Peki bunun sebebini biliyor musunuz ? Bilmeyenlerin okumasını öneririm.  TIKTIK   

Çıplak ayaklı çocukların olmadığı bir dünyada yaşamak ümidiyle, güzel bir hafta, güzel bir gün geçirmenizi dilerim.


4 yorum:

  1. O "günaydın"ın kıymetini insan yaşlandıkça daha iyi anlıyor. O kelimeyi duymak yanlız olmamak demek, güven demek, sevgi demek. O kadar çok şey barındırıyor ki. Ne güzel bir paylaşım yapmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş ilerledikçe değerler değişiyor, hayatı anlıyor insan. Gerçekten ileri yaşlarda çok kıymetli "günaydın" kelimesi İlhan bey. Allah son nefese kadar günaydınlarla uyanmayı nasip etsin. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ayy anneni özlüyon kıyamaam.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...