Cumartesi, Aralık 12, 2015

Yılbaşı süsleri


Kara haberlerden çok sıkılmışken biraz kendimizi oyalamak için güzel bir fırsat yeni yıl süslemeleri. Süs güzel bir şey hepsinden önce. Evde yapılan en ufak bir değişiklik bile keyiflendirir beni. Birde kendim yapmışsam daha bi keyif alırım.  İşte bu fotoğrafını gördüğünüz evlerde son derece keyifli görünmüyor mu ?

Nasıl yapacağız ? Şablonları şimdi vereceğim adreste mevcut. Tek şart sayfaya üye olmanız. TIKTIK 

Ben kendi kafama göre bir ev modeli yaparım diyorsanız, bir karton, bir aydınger kağıt, yapıştırıcı ve led mum malzeme olarak yeterli. Evlerin üstüne kar efekti de yapayım diyorsanız o zaman  sizi Özden Ceyhan beyefendinin Küçük Şeyler bloguna alalım. BUYRUN 


Dantel örmeyi sevenler işbaşına. Beyaz dantel ipi , tığ, dantel kolası ve bir adet ağaç dalı yapacağımız şeyin malzemeleri. Şablonların büyük boyunu görmek için üstteki fotoğrafa tıklamanız yeterli. Yada BURAYA bir tık. Bu dantel kar tanelerini ne yapacağız derseniz, işte böyle bir şey yapacağız.


Daha zamanımız var. Kağıt havlu ve tuvalet kağıdının sonunda kalan rulolarını saklayın bu aralar. Pratik , şirin bir kapı yada duvar süsü yapmak için ihtiyacınız olabilir. Yılbaşı çamı yerine bunu da ışıklandırabilirsiniz. Ruloları eşit yüksekliklerde kesip yapıştıracaksınız . Yapıştırdığınız yerleri mandalla tutturun kuruyana kadar. Daha sağlam olur. Bir adet sprey boya ile istediğiniz renge de boyayabilirsiniz. Tabii sprey boyayı açık alanda sıkmayı unutmayın.



Tüm bunların yanına bir de kağıttan kar tanesi yapayım derseniz BURAYA tıklayınız. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile. Çoluk çombak masa başına toplaşıp, televizyonu kapatıp, sıcacık salep eşliğinde hafta sonu etkinliği olarak  yapabilirsiniz belki bunları. E keyifte budur bence.


*** Fotoğraflara tıkladığınızda kaynaklara ulaşabilirsiniz. Fotoğraf sahiplerine teşekkürler.

4 yorum:

  1. Dantelden kar ve tuvalet kağıdı rulosundan duvar süsü çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DAntellere bende bayılıyorummm.. Camda da çok güzel duruyor.

      Sil
  2. Çok güzel ,bunları görünce içim kıpır kıpır oldu ,
    yeni yıl
    yeni yıl
    yeni yıl herkese kutlu olsun:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yıl iç kıpırdatmaktan başka bişeye yaramıyor zaten :) Herkese mutlu olsun bide :))

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...