Çarşamba, Mayıs 08, 2013

Söylemek İstedikleriniz

Söylemek istedikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.... Bana olur, birine kızdıysanız ona olur, ille kızmak gerekmez iyi sözler de olur , söylemek istediğinize söyleyemiyorsunuzdur ona olur, havadan olur, sudan olur , aklınıza gelen herşey olur, yeterki siyasi olmasın, yeterki terbiye sınırları içinde olsun . :))  Dökün içinizi.
Gönderileriniz, tarafımdan okunduktan sonra yayınlanacaktır.
Füsun T.


* Adınızı vermeden yorum bırakmak için; "anonim" ya da "adı "seçeneğini kullanıp bir takma isimle de yorum  bırakabilirsiniz. 

72 yorum:

  1. Füsun T.10/8/11 11:46

    İlk ben söyleyim. :) Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Sayfanızı sık kullananlar listesine ekledim.
    Sizin blogunuzu ziyaret ettiğimden beri ilk yorumu hep ben yaptım.

    YanıtlaSil
  3. Futbolun olmadığı şu günlerde güzel bir maçtı.
    Kaptanın ıslıklanmasını pretesto ediyorum. Bir de doğru dürüst seyretmesini bilsek.

    YanıtlaSil
  4. Biraz yavaş öğreniyoruz bazı şeyleri:) İzlemeyi de öğreniriz zamanla..

    Bu '' Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz '' nasıl doktor olmuş, kim doktor ilan etmiş ? Niye ben sinir oluyorum bu adama :)) Aşkın doktoru mu olurmuş. Aşk sadece yaşanır, hissedilir, kuralsız sorgusuz sualsiz doktorsuz.. Kuralları mı vardır da bu adam bir sürü şey anlatıyor. Tutmayın beniii :)))

    YanıtlaSil
  5. Füsun T.12/8/11 16:46

    Artık acıktım ve canım müthişşş patates kızartması istiyorrr..

    YanıtlaSil
  6. Şöyle elma dilimi olmalı patatesler. Güzelce yıkanıp kabuğu soyulmadan, bir tepsiye dizilmeli, üzerlerine kırmızı pul biber, kekik, az biraz kimyon, zeytinyağı gezdirilmeli. Böylece fırına verilmeli.

    YanıtlaSil
  7. Sabah semt pazarına gittim. Canım Türkiyem pazarcı esnafında değişen bir şey yok, yemediğim laf kalmadı sağolsunlar. PAZARCI ESNAFINI PROTESTO EDİYORUM !!!
    ''Bi daha gelirsem görürsünüz siz.. ''

    YanıtlaSil
  8. Dün iftara güveç yapmam istendi. 12 kişi. Sabah kasaptan kuzu ön kol aldım. Bir de belden böbrek yatagını aldım. 100 gr kadar da kuyruk yağı.2 Kğ patlıcan 1 kğ domates 200 gr yeşil biber. 4 baş büyük sarımsak.
    Hepsini güvece doldurdum. Bir ateş yaktım. Üzerine koydum. Çalı çırpılarla alevli bir ateş hazırladım. Yarım saatte güveç hazırdı. İftara götürdüğümde güvecin sıcaklığından içindekiler fokurduyordu.
    Burada zor olan sarımsakların soyulmasıydı. Koku ellerime sindi.
    Ama tadı çok güzel olmuştu. Taktir aldı.
    Hatırlıyorum; annem yemekleri bahçede ocakta pişirirdi.Çok lezzetli olurdu. Eğer ocağı yakmakta geç kalmışsa Komşudan ateş almaya giderdi. Ya da komşu bizden alırdı.
    Sanırım ''ateş mi almaya geldin'' değimi ordan kalmadır.

    YanıtlaSil
  9. Niyetliyiz ya her bir şeyin kokusu daha bir belirgin oluyor. İnsanın burnunun direği kırılıyor kokudan. Dün bir de pazardı. Fırınların önü anababa günü gibi.Önünden geçerken taze ekmek kokusu çekti, pide kuyruğuna girdik.
    Sıra bana geldi. Bir pide dedim. Tezgahtaki genç;
    -Pideler ikili dedi.
    -Ne yani şimdi tek pide yokmu.
    -Hayır yok.
    Zorla iki pide satacaklar. Biz iki kişiyiz, zaten yiyemiyeceğiz. Bir de pide çabuk bayatlıyor.İstesenizde istemesenizde tek sayıda pide alamassınız. Bir isteyen iki, üç isteyen, dört, beş isteyen altı pide almak zorunda.
    Bu duruma itirazım var.

    YanıtlaSil
  10. Göz yaşıyla oruç açmak...

    YanıtlaSil
  11. Babamla, anneme çok üzülüyorum. 40'lı yaşları gözümün önüne geliyor. Yaşlanmazlar diye düşünüyordum. Zaman çok çabuk akıp geçti. Şimdi onları her görüşümde içim acıyor. Daha kaç sene bana sarılacaklar. Annem gözlerimin içine bakıyor, anlıyorum ne demek istediğini. Hep bakıyor beni biraz daha fazla görebilmek için.
    Babam 76 yaşında elinde çapa hala çalışıyor. Yanına gidiyorum gömleği terden, çalışmaktan çürümüş. Yapma diyorum baba, bırak şu çapayı artık elinden. Dinlemiyor, ne pazar, ne bayram ne de tatil. Çantasını dolduyor ne varsa, domates, biber, yumurta... Omzundan çantayı indirdiğimde o yük yüreğimi dağlıyor. Çalışmaya yüke değilde derdi hep memlekete, insanlara. Ah be baba boşver düşünme bu kadar diyorum. Dinler mi? anlatıyor "Bu gün bahçeden geliyorum, sırtımda o yükle adam beni görüyor ezecek neredeyse koşuyorum karşıdan karşıya, bu yaştayım ben utanıyorum o utanmıyor"
    Annem, babam bana hakkınızı helal edin, yükünüzü alamadım sırtınızdan. Okuttunuz ama istemezdim okumak. O zaman belki o yük benim sırtımda olacaktı. Affedin beni.

    YanıtlaSil
  12. Bitmek bilmeyen, sık sık tekrarlanan içsel hesaplaşmalar; sonu yok, başlangıcı, kendini bildiğinden beri ve ölene dek.

    Yüreğinize sağlık, okuduğum en güzel sözlerdi. Afetmelerini gerektiren bir şey yok ki, sırtınızda olmasa da zaten yeterince yükünüz var gönlünüzde onlarla ilgili.

    YanıtlaSil
  13. Çok üzgünüm.
    Yeter artık. Şu hayır mubarek günlerde ocaklarımıza ateş düştü.Daha ne kadar çocuklar babasız, anne babalar çocuksuz, kadınlar eşsiz kalacak.İhanetin cezasını hep mi bu insanlar çekecek. Hainin hainliğine kim dur diyecek.
    Yarabbi; senden yardım umar sana sığınırız. Bu acılarımıza son ver. Acılı koma bizi, Rahmansin, Rahimsin. Dualarımızı boşa çevirme. Amin

    YanıtlaSil
  14. 10 can, 10 Aslan, 10 yürek. Anaları kılına bile zarar gelsin istemezken 10 dağ gibi yiğide nasıl kıydın.
    Yiğitlerim, Şehitlerim, kınalı kuzular toprağınız bol olsun. Rahat uyuyun anacıklarınız her zaman sizin yanınızda. Ruhunuz Şad olsun.

    YanıtlaSil
  15. Baş ağrısından insan ölür mü ? Galiba ben ölcem.. İftar olsun lütfen.

    YanıtlaSil
  16. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Duygu ve dualarınıza katılıyorum.
    Amin diyorum duanıza.

    YanıtlaSil
  17. Füsun T.19/8/11 22:26

    Yaşım ilerledikçe, saçma sapan insanlara tahammülüm azaldı ve ne yazık ki onların saçmalıkları arttı. !!! Öfkeliyim.

    YanıtlaSil
  18. Bir kaç gündür belki de daha fazla oldu, işe giderken apartman bahçesinde bir saksı çiçek devrilmiş olarak duruyordu. Apartman görevlisi ilgilenir diye bir de çimlere basmamak adına gözüme takılıp geçip gidiyordum aceleyle. Günlerdir ilgilenen yok. Bu sabahta işe giderken gözüme takıldı aynen yanından geçip gittim.
    Akşam apartmanın bahçesine girdim yine düzeltilmemiş girdim bahçeye düzelttim bir baktım sulanmamış. Aldım, alırken kendime inanamadım. Başkasının olan bir şeydi. Apartmana nasıl girdim, asansöre nasıl bindim ben de bilmiyorum. Hatırlamıyorum o çiçek kaç gündür o vaziyette. Kızgındım ama bir yandan da ya elimde görüp ne yapıyorsunuz derlerse. Neyse ki eve girdim. Eşime anlattım pek ilgilenmedi. Neyse apartman görevlisi servise geldi. Ona sordum bu çiçek kime ait ve neden bakılmıyor diye. 1. kattakinin dedi yani o çiçeği o halde görmemesine imkan yok. Tamam o zaman ben bunu suladım aşağı indirir misin? dedim. Gelen cevap şöyle " Amaan boşver kalsın işte" iyi dedim. Çiçeği suladım ve balkon masama koydum. Şimdi içim rahat değil. Ya komşulardan biri görüp bu çiçek xxx hanımın derlerse. Ya sahibi gelirse. Gecenin bir vakti içim içimi yiyor. Yarın dooğru o çiçek yerine gidecek. Neyse taktım buna yazayım bi dedim :) vallaha çalmadım :)

    YanıtlaSil
  19. Bugün pek keyifli geçmedi. Ailece hafif bir gıda zehirlenmesi geçirdik.Ne sıkıcı bir durum...

    YanıtlaSil
  20. Çok geçmiş olsun Füsun hanım. Aman dikkat...

    YanıtlaSil
  21. Teşekkür ederim. Şükür çabuk geçti.

    Saksı ne oldu acaba merak ettim ? :))

    YanıtlaSil
  22. Saksı sabah sabah yerine geri konuldu. Umarım gören olmamıştır. :) aslında söylesem sorun olmazdı ben biraz kuruntulandım sanırım.

    YanıtlaSil
  23. Yasmin Levy'i keşfettim.
    Biliyorum benim cahilliğim yeni keşfettim. Uzun zamandır otobüs yolculuğu yapmamıştım. Severim ara sıra tek başıma çıktığım uzun yolculukları. Cam kenarı olacak illaki. Hele bir de yağmur yağarsa, uzun uzun seyrederim etrafı. Neyse lafı uzatmadan gece yolculuğu yapıyorum arkadaşım aradı. Bak kulaklığı tak dedi, şurdan şunu burdan bunu seç dedi. Şimdi Jasmin Levy'i tıkla. Tıkladım o ne ses, müthiş, çok etkilendim. Sizi de tanıştırmak istedim. Uzun yazdım kusura bakmayın. Hemen en sevdiğim parçayı paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.

    http://www.dailymotion.com/video/x8iarw_yasmin-levy-adio-kerida_music

    YanıtlaSil
  24. Uzun uzun yazmanızın bir mahsuru yok rahat rahat yazın lütfen :) Hatırladığıma memnun oldum.Teşekkürler. Uzun süredir dinlememiştim. Gerçekten güzel bir ses. Bu şarkısı da başka bir güzel.sanırım bir veda şarkısı oluşu daha bir etkileyice yapıyor şarkıyı. elveda, elveda sevgilim.. yasamak istemiyorum; cünkü sen bana hayatı zehir ettin..

    YanıtlaSil
  25. Bu hergün haberlerde gördüğüm sokak, cadde iftar sofralarından bana böğ geldi kardeşim. Vatandaşın karnı böyle doyurulmaz.....

    YanıtlaSil
  26. Sevgili şennur, görür görmez hemen başka kanala geç yada benim gibi yap hiç izleme :)

    YanıtlaSil
  27. İçimde inanılmaz bir Cola ve fıstıklı çerezza yeme isteği ve yine içimde beni durdurmaya çalışan '' Hayırrr, ha yırrrr '' diyen despot bir Füsun.

    YanıtlaSil
  28. Seviyorummmm ...

    YanıtlaSil
  29. Dün yaşadığım harika akşam yemeği toplantısı için sonsuzzzz teşekkürler. Belli bir saatten sonra sohbet uzayıp stand-up show'a dönünce muhabbet; sıraya dizilip , bizi ve kahkahalarımızı izleyip '' Tiyatrocu bunlar'' diyen 10 Kebap 49 garsonuna bilet kesseydik keşke :))))) Bir kez daha söylüyorum ,baba_oğul süpersiniz.. Sizi çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  30. Füsun T.6/9/11 12:22

    Bu kadar zor olmasaydı yaşamak , daha mı mutlu olacaktık acaba ??

    YanıtlaSil
  31. Ezik,zavallı,hiç bir şey olupda kendini çok şey zannedenler size bir hatırlatmam olacak '' Çok komik görünüyorsunuz''
    Allah akıl versin....

    YanıtlaSil
  32. Füsun T.10/9/11 01:21

    Biliyorum, bir gün sıra bana gelecek. Sabırlıyım.

    YanıtlaSil
  33. Kör Kütük Aşık oLmak İçin

    Kör oLup

    Bir Kütüğü Sevmenin aLemi yok :)

    YanıtlaSil
  34. olursa olur, olmazsa çay demleriz.

    YanıtlaSil
  35. yorumları okuyupta yayınlayan hanfendı merhaba :)

    YanıtlaSil
  36. Füsun T.13/9/11 14:59

    Merhaba :)

    YanıtlaSil
  37. Beni herşeyden soğuttun işyapmaktan gezmekten yaşamaktan yukarda allah görüyor elbet bir gün devran dönecek.

    YanıtlaSil
  38. Boşlukta asılı kalmış gibiyim..

    YanıtlaSil
  39. Neden severken karşımızıdakinin mal olduğunu görmeyiz ..Evet uyuyamadım..Uyku tutmadı..Burayı çok ilginç buldum çok hoşmuş ..

    YanıtlaSil
  40. E kör oluyoruz da ondan Rosetta. :)Bir süre sonra açılıyor gözümüz Allahtan . Ya hep kör kalsak...

    YanıtlaSil
  41. Uzun bir tedaviden sonra anladık ki bizim normal yolla bir bebeğimiz olmayacak.
    Üzücü...
    Önümüzdeki ay aşılama yolunu deneyeceğiz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

    YanıtlaSil
  42. Dualarım sizinle. Dilerim en kısa zamanda iyi haberi de burada paylaşırsınız.

    YanıtlaSil
  43. Seni yapmak istemediğin şeyler için zorlayamam. Kendimi zorlarım sadece , neden , neden, neden diye.!!! Hayat bana hep sabret dedi,ne zamana kadar olduğunu söylemedi.Beklemek yoruyor insanı. Selamet tarihi meçhul olunca. !!!!!!

    YanıtlaSil
  44. Artık bu belirsizlik beni çok sinir ediyooo.

    YanıtlaSil
  45. Dünyanın en tatlı varlığı seni bi kez daha kucaklamak için sabırla bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  46. Dua'ya ihtiyacım var bugün. Annemin sağlık problemi için. Dualarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  47. Sevgili Swan , Allah şifa versin. Dualarımız sizinle.

    YanıtlaSil
  48. Beni kıskandığını biliyorum.Yaptıklarını ancak böyle anlamlandırabiliyorum sevgili arkadaşım. :)) Nazar etme ne ne olur hatta gölgede etmeeeee

    YanıtlaSil
  49. Swan Annen nasıl oldu merak ettim. Belli ki çok üzülmüşsün. Geç gördüm. Umarım çok iyidir annen.

    YanıtlaSil
  50. Blog sayfanızın eski hali çok çok daha güzel ve sıcaktı. Umarım eski haline döner.

    YanıtlaSil
  51. Döner heralde :) Teşekkürler yorum için.

    YanıtlaSil
  52. Çok güzel olmuş, çok beğendim Füsun'cuğum.
    Bana azimli dersin ama ben senin azmine hayranım, on parmakta on marifet.
    Yine geleceğim :))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  53. Hoşgeldin ablacığım :) Her zaman gel. Ne güzel şey senin mesajını almak.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  54. SEn ne zorsun hayat. Hep böyle olmak zorundamısın Artık yetmezmi. BitmzmMi.

    YanıtlaSil
  55. Çok özledim seni ben

    YanıtlaSil
  56. tum ugraslarima ragmen bu sukan handmade design irtibat bilgilerine ulasamiyorum.bulabilen varsa lutfen runefes@hotmail.com adresine gonderirse cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  57. http://www.etsy.com/shop/sukan
    Bu sayfada "contact" yazan yerden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  58. heyyy gidii kocaa öküzzzz,

    YanıtlaSil
  59. süper elinize yüreğinize sağlık çok güzel

    YanıtlaSil
  60. iyiki blogunu bulmuşum :)
    Sonra takibe alıp büyük zevkle okumuşum :)
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  61. Teşekkür ederim İlknur. Bilmukabele :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  62. Susadım ölüyorummmm .....

    YanıtlaSil
  63. tüm günün yorluğunda akşam oğlumu uyutmak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
  64. Güzel bir gün olsa bugün.

    YanıtlaSil
  65. biraz hzur olsa...
    biraz neşe olsa...
    bıkkın oldum bu ara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah muhtarım ah, sen mi ben mi. ! Kendimi muhtarlık odasında sohbette sandım bir an :))))

      Sil
  66. Feryada gücüm yok ,feryatsız duy beni.

    YanıtlaSil
  67. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  68. hayatımı doluuuuuu dolu yaşamak istiyorum...

    YanıtlaSil
  69. Sınavların bitmesini, gezmeyi, ve ankara ulucanlar cezaevini gezmek istiyorum.
    (adını doğru yazdım umarım)

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...