Cumartesi, Ekim 18, 2014

Haftanın "EN"leri

Sally Hansen marka nude tonlardaki bu oje Elle dergisi tarafından seçilmiş. Ben de  haftanın en'i olarak aldım kabul ettim.


Gözlük numaralarım yine değişti. Eskiyen gözlüklerimin yerine yenisini almam da gerekiyordu. Hem çerçeve hem cam değiştirerek tarzımı da değiştirdim . Levı's marka gözlüklerle tanıştım. Yakın ve uzak olmak üzere iki Levi's gözlük sahibi oldum. Yakın gözlüğümü çok sevdim ama uzak gözlüğüm için hala tereddütteyim. Sanki yakışmadı gibi. Alışırım belki bakalım. Bir sürü modelini denedim hepsini de çok beğendim. Öneririm.  Bu sebeple benden haftanın "en"i olmaya hak kazandı .

foto
Tv izlemiyorum ama başladığı gün bir tesadüf izlediğim Med_Cezir adlı diziyi internetten hiç kaçırmadan takip ediyorum.Seyrettiğim tek dizi olan Med-Cezir'in bu iki oyuncusunu, son bölümüde izledikten sonra  bu haftanın "EN"leri arasına dahil ettim. Aybüke Pusat ve Barış Alpaykut. Çok yakışıklı ve çok güzel iki genç .Başarıları katlanarak ilerlesin.

Hayat Gibi

Hava soğudukça aklıma gelen bu şarkıyı zaten severdim. Ama bu ara çok çok sık dinliyorum. Dolayısı ile listeye dahil oldu hemen. Vardır tabii başka sebeplerde diyor ve şarkının sözleri ile sizi baş başa bırakıyorum  Toygar Işıklı söylüyor  TIKTIK 





















Geçtiğimiz günlerde Flormar'dan aldığım fondoten ve allık fırçalarını çok sevdim. Bu hafta onlarda "EN" listesinde yer aldı bu yüzden. Çok kullanışlı ve yumuşacıklar. Sıra diğer fırçalarda. E tabii maddi durum hepsini aynı anda almaya uymuyor. FLORMAR sitesinden inceleyebilirsiniz.

ZEYNEL ÇİLLİ


Tatlı yiyelim yazıyı tatlı ile bitirelim. Her daim Zeynel Çilli'den beslenen biri olarak, tavuk göğsü kazandibi benim için tüm zamanların "EN"i. Hala tadına bakmamış olanınız varsa, "mutlaka denemelisiniz" . Tabii ki kazandibi yemişsinizdir ama bu başka. Yerken kulaklarımı çınlatabilirsiniz .

4 yorum:

  1. med cezir aslında The O.C. diye bir yabancı diziden aşırma . eskiden çok seyrederdim
    ve çok severdim. bu yüzden o tadı bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle duymuştum evet. E aslını izleyince bu yavan gelir tabii. Ben bilmediğim ve yıllardır dizi izlemediği için , kapıldım gidiyorum :)))

      Sil
  2. şarkıyı dinliyorum hemmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinle bakalım Deli Annem :) acımasızsın, isyankarsın, vefasızsın hayat gibi diyor ya, doğru değil mi :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...