Pazartesi, Şubat 09, 2015

Benim mekanlarım



Hayatı dar bir  alanda geçiriyorum, bunu fark ettim bugünkü  yazıyı hazırlamaya  başladığım an. Oturduğum mesken civarındaki yerlerde dolaşıyorum hep.( Aman tanrım, şu anda kapımızın önünden sesi sonuna kadar açılmış  "yuh yuh " şarkısı çalan bir parti otobüsü geçiyor. N'olur bana,  seçim propagandaları başladı falan demeyin. )Tembelim derken bu da dahil işte. Bildiğim ve sevdiğim bir kaç mekan dışında , gidip başka yerler keşfedeyim demiyorum. Mutsuz muyum ? Hayır değilim. Yetiyor bana bu sevdiğim yerler. Nerede olursam olayım, yanımdaki insanlar ve onlarla hoş sohbetler eşliğinde  mutlu dakikalar geçirmek önemli.

Sabah kahvelerimi 365 NewCastle'da içmeyi seviyorum. Nedense çok huzur veriyor oranın ortamı bana. Sırrı nedir bilmiyorum. Dekorunu çok beğeniyorum, belki ondandır. Tek başıma isem, dergimi, kitabımı okuyup, bir sade kahvemi yudumlarken, fondaki müziğe kulak vermek rahatlatıyor  beni. Birde her istediğinizi bulabileceğiniz bir mekan olması rahatlık. Sabah kahvenizi içtiniz, derginizi okudunuz, öğlen yaklaştı, acıkmaya başladınız. Menü geniş. Lezzet derseniz, herkesin damak zevki ayrıdır. O yüzden deneyip karar vermek gerek burada. Pizzasını beğenmiştim ben mesela. Ve yemek yemek için değil daha çok kahve için uğradığımdan, bu konuda fikir beyan edemeyeceğim detaylı olarak.  

Akşam 365'de alışverişinizi yaptınız arkadaşlarla birer kadeh içki  içelim dediniz. Menü geniş. Yaz akşamları trafik gürültüsünden uzak, bahçesinde keyif şansınızda var. Otopark sorunu sıfır. Benim için tüm bunların yanında eve yakınlığı en büyük avantaj. Trafik derdi yok, beş dakikada hoppp evdeyim. E daha ne isterim.



Yemek bloggerlığı hevesinden sonra bu hafta da reklamcılığa başladım. Bakalım haftayı tamamlayabilecek miyim ? Yani reklamları izlediniz bir nevi ..Öneririm efendim. Gidin bir şeyler için kulaklarımı çınlatın. Keyfli kahveleriniz, güzel muhabbetleriniz olsun bu hafta. Tabii sevdikleriniz de her daim sizinle olsun. <3

****ANILARIN AYAK İZİ

2 yorum:

  1. Bu yaz çok gelip gittik oraya, çocuklar yakın oturuyorlar. Belki de rastlaştık kimbilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, belki de. :) Bu yaz belkisiz karşılaşırız inşallah :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...