Pazar, Kasım 20, 2016

Tiny House

Felix ve Selma eski bir okul otobüsünü kendilerine yaşam alanı yaparak Alaska'dan Arjantin'e bir yola çıkmışlar. Ben otobüslerine bayıldım. Yaşayabilir miyim ? Ancak bir kaç  gün sanırım. Ama çok hayalim olan bir şey. Ne tezat di mi ? Hayallerimde bir karavanla Türkiye'yi gezmek oldu hep. Hayalleri de bu yüzden seviyorum işte, sınırı yok .

Felix ve Selma gibi bir sürü insan otobüsleri karavana dönüştürmüşler. Youtube'da bununla ilgili bir sürü video izledim. Hepsi de birbirinden şirin, hemen hepsininde yanlarında bir başka canlı var. Kedi ,köpek gibi. Buradan bakınca çok çok hoş görünüyor gözüme.

Bu minicik yaşam alanlarına , yani eve "TINY HOUSE" deniyor. Küçük ev diyebiliriz . Bazıları baya bir küçük gerçekten . Ama yaşamak için gereken her şeye sahipler.

İlginizi çektiyse BURADA bir sürü örnek var.



 Felix ve Selma'nın diğer videolarını izlemek için BURAYA  tıklamanız yeterli. Videolarda doğa ile iç içe oldukları öyle güzel yerlerde konaklıyorlar ki, imrenmemek ne mümkün. Ankara bugün güneşli bende  küçük evimize gideceğim birazdan. Bizim küçük ev hareket etmiyor ama orada doğa ve güneşle buluşmam mümkün oluyor. İşte bizim küçük evimiz.



Bugün Pazar ise müzik günüdür bu blogda. Bu konuya en güzel Country müzik gider diye düşündüm ve sevdiğim bir kaçını paylaşıyorum. Siz de termosunuza sıcacık çayınızı kahvenizi doldurup kendinizi açık ve ağaçlıklı bir parka götürün bence. Nefes almak, güneş depolamak için mükemmel bir kış günü çünkü. Mutlu Pazarlar.


8 yorum:

  1. Karavanlara biz de bayılıyoruz. Evdeki koca adamı zor tutuyorum. Her yaz bir karavan alacağım diye tutturuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel işte alın bol bol gezin, tutma adamcağızı :)

      Sil
  2. çok güzel huzur verici bir ev burası çok hoşuma gitti karavan da güzel :)
    bende bir hikaye yazıyorum tam da karakterimin istediği hayalini kurduğu ev gibiymiş burası :) hayal dünyası işte birden gözümde canlandı..
    http://hayatakarsidurmak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bu evin fotoğtafına bakıp yazarsınız belki hikayenin kalanını :)

      Sil
  3. otobüsten karavan oluyo muymuş yaaaa :) you are always on my mind ne güzel şarkı yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyormuşşş hemde çok güzelmişş :) benim şarkım If tomorrow never comes ama :)

      Sil
  4. TV de Travel Channel' da bu tarz yayınlar var.. karavan evler, doğada doğal yapılar, uluslararası ev avcıları gibi yapımlar... orda inanılmaz karavanlar izledim, lüks bir evden hiç farkı olmayan karavanlar.. Keyifli aslında sanırım evini taşıyıp istediğin yerde sabahlamak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifli görünüyor bana da ama , aması var işte :) Rahatıma düşkünüm, sanırım biraz zorlanırım devamlı olursa. En iyisi bir tanıdık karavanında bir kaç gün geçirmek :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...