Perşembe, Kasım 17, 2011

Alsam alsam ne alsam

Hava kapalı, hafif hafif, ara ara kar atıştırıyor. Bugün yapılabilecek güzel şeylerden birisi de alışveriş yapmak. Hemde oturduğun yerden, çayını yudumlarken. Bir şey almayacaksan da neler var diye bi kontrol etmek. Benim alınacaklar listemde neler var.?

 Bu güzel fincanla çay içmeye var mısınız ? Şaka şakaaa, bu kocamannn fincan bir çiçek saksısı.Yeni yetiştireceğim çiçekler için şık bir saksı olabilir. Günün fırsatında olduğu için fiyatı da düşmüş.
http://www.evmanya.com/
Kış gelince hobilerime ağırlık vermeye başladım. Ivır zıvır o kadar çoğalmaya başladı ki etrafımda, acilen bir hobi sepeti sahibi olmalıyım. En azından bu sepet biraz daha derli toplu olmamı sağlayabilir.

http://www.evmanya.com/
Evin içinde onlarca mumluk var ama bu pembede gözüm kaldı. Üstelik üzerindeki hazneye biraz limon yağı damlatınca, eve yayılan limon çiçeği kokusu güzel oluyor.

http://www.evmanya.com/urun/135973-kelebek-mumluk-pembe



Bu saat ruhumun kokoş yanı için ideal, üzerindeki tüyleri sevdim.Bir de ortasındaki kalbi. İllede kalp olmalı bir yanımda. Çok ses çıkartmıyordur umarım. Uyumak zor oluyor yoksa. Anneannemden yadigar bir benzeri var başucumda fakat çok çıt çıt ediyor.

http://www.evmanya.com/urun/42877-tuylu-calar-saat-pembe

İşte buna ba-yıl-dımmm. Bu bir sticker . Sadece cam yüzelerde kullanılabiliyormuş. Statik elektriklenmle yolu ile kendiliğinden yapışıyormuş ve tekrar kullanılabiliyormuş. Çok sevdim. Düşünsenize kış boyu pencerenizde sardunyalar.

http://www.evmanya.com/urun/117260-pembe-sardunyalar-howi034

Tüm bunları almak için EVMANYA  sitesine uğramak yeterli. Ve işte Evmanya dergi Kasım sayısı. Güzel vakit geçirmeniz dileği ile...

                                      EVMANYA DERGİ TIKLA OKU


2 yorum:

  1. ay ama ben gerçek sandım o sardunyaları:))

    YanıtlaSil
  2. Ben de öyle sandım,nasıl güzel dimi.Orjinal fotoğraf baskıymış.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...