Pazar, Ağustos 26, 2012

Pazar şarkısı

kaynak

Nedenini bilmiyorum ama eski olan bir çok şeyi özlüyorum. Eski müzikler daha bir güzel geliyor kulağıma. Eski filmleri de daha bir seviyorum. Anıları, yaşanmışlıkları hatırlatıyor belki içten içe, belki o yüzden bir özlem var. Son günlerde mesela durup durup Bee Gees dinliyorum. (Sağolsun Youtube) 70'li yıllarımda hafızama yerleşen bir çok şarkısını hala çok seviyorum Bee Gees'in.  Birbirine pek benzemeyen Barry, Robin ve Maurice isimli üç kardeşten oluşuyordu grup. Ve bir çok genç kız gibi bende Barry Gibb'e yarı hayran yarı aşıktım.

 "Brothers Gibb " adı ile Avustralya'da müzik hayatına başlayan bu üç kardeş, 7 kez Grammy ödülü kazanmış. Maurice ve Robin'in ölümü ile grup ne yazık ki son buldu. Barry Gibb , Barbara Streisand ile çok güzel düetlere de imza attı. Bir tek şarkı ile yetinemem bugün. Üç şarkıda az onlar için ama fazla da sıkmak istemem sizi. Ben üçünü paylaşayım, diğerlerini siz arzu ederseniz dinleyin

How Deep Is Your Love..

Staying alive...

Too Much Heaven ..

Sizi bu güzel müzikle başbaşa bırakarak, ben şimdi sabah kahvaltısı için bahçeye gitmek üzere yola çıkıyorum. Doğa ile başbaşa kalıp, kuşların sesinini dinleyerek, yüzümü gökyüzüne çevirip bulutları izleyerek birazcık rahatlamam gerek. Kışa az bir zaman kaldı, bu güzel havaların kıymetini bilmek gerek diye düşündüm dün gece. Hepinize gönlünüzce geçecek, neşe dolu bir pazar dilerim.





13 yorum:

  1. Sana iyi dinlenmeler diliyorum canım. Benim içinde dinlen olur mu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lilacım dinlendim çok şükür ama fazla açık havada kalınca ve hava da sıcak olunca çarpılmışım biraz. :)) Bi dahakine senin için olsun.

      Sil
  2. o bahçe ne güzelmiş öyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deli annem , teşekkür ederim. Sana bir site adresi vermiştim hatırlarsan bahçelerle ilgili. O sitede dolaş biraz, kesinlikle yaza senin bahçende süper olacak. Üstelik 1- 0 öndesin. Biz o bahçede oturmuyoruz, sadece fırsat buldukça gidiyoruz, sen daimi keyfini çıkaracaksın ki, bu süper bir şey. Sevgiler.
      Sitenin adresini tekrarlayım unutmuş olabilirsin.
      http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/

      Sil
  3. masaçusetsi dinlesene benim için.
    :)

    YanıtlaSil
  4. geçtiğimiz bahar yazın başlangcına kadar sabah yürüyüşü yapıyordum..mp3 üme yüklerdiğim müzikler eşliğinde sabahın o güzelliği ile ..evimden çıkarken kulaklığı kulağıma yerleştrir..ağaçlı yola gelinceye dek staying alive i arardım sonra son seste tempolu yürüyüşüme başlardım..o kadar güzel oluyorduki anlatamayacağım için denemen lazım derin erken bir saatte bu şarkıyla bir tur at bak nasıl iyi geldiğini göreceksin....
    yayının başında yazdıklarına harfiyen katılıyorum eskiyi seviyorum bende daha samimi,daha içten geliyor şarkı sözlerinden tut eski Türk filmlerindeki o güzel aşklar içten,riyasız,karşılıksız sevgiler...fedakarlıklar...
    tv de di yeşilçam filmlerini kaçırmam ben izlemeye koyulurum hemen yalnız olmadığımda yanımdakiler şikayetçide olsa kumandayı saklarım filmin son 5 dk sınada rasgelmiş olsam izlerim..daha önce izlemiştim demem izlerim yinede mutlu oluyorum,çok hoşuma gidiyor ne bileyim seviyorum işte....
    sevgiler....(Staying alive ile yürümeyi unutma)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yürüyemem ben onunla :)))) Başlarım yolda dans etmeye. Bide MP3 kullanmadım henüz. Yüklemem gerek, onu da ben bilmiyorum. Eğer bir gün yüklerse çocuklar, senin için yürüyeceğim söz.

      Sil
    2. hay Allah bak burasını düşünememiştim..haklısın ne diyeyeim bende zor tutuyorum kendimi müziğe kendimi kaptırmamak ,için..
      söz veriyorsun ..teşekkür ederim...tutacağını biliyorum..
      sevgiler..

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...