Pazar, Mart 02, 2014

Pazar şarkısı



Müzik dinlerken insanın modu çok önemli. Bugünün şarkısını kendi arşivimdeki albümlerden seçmeye karar verdim. Seçtim ve dinlemeye , hem de bu yazıyı hazırlamaya başladım. Amma velakin, en sevdiğim albüm her zamanki tadı  vermedi. Çünkü evde her şey alt üst, temizlik yapılmakta. Tangır tungur sesler eşliğinde gitmedi bu albüm. Siz bu şartlarda dinlemeyin, alın elinize gazetenizi, çayınızı, kahvenizi öyle dinleyin mümkünse. Tüm bunların üzerine huzurlu ikinci uyku garanti.

Bugünün şarkısı değil, bugünün albümü Nicos / Mediterraneo 
Yunan keman sanatçısı Nicos Hatzopoulos'un kemanıyla eşlik ettiği 12 parça var albümde. En bilineni Secret Love . Budha Bar dinleyenler iyi bilir. Biraz içlidir, biraz hüzünlüdür ama çok güzeldir. Bir çok acıklı görüntüde fon müziği olarak kullanılmıştır. Ayyy, yoksa pazar günü için çok mu ağır gelecek bu albüm. Neyse bi başlarsınız dinlemeye, eğer açmazsa bugün için erteleyin bir sonraki güne  mutlaka dinleyin, hatta alın arşivinize ekleyin derim.

Şarkılar otomatik olarak ilerleyecektir. İlk parçada yaslanın arkanıza, kapatın bir an gözünüzü , o karanlık sizi nereye ve kimle sürüklerse, gidin peşinden hayalin.

                                                            TIKTIK İYİ PAZARLAR


4 yorum:

  1. Pazar şarkısı güzelmiş, Merli dizisinin- Love Theme diye bir şarkısı var o da iyidir,bugüne uyar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinledim. :) Romeo Juliet Love Theme 'e benziyor. Farklı bir versiyonu gibi. Gayet hoştu teşekkürler. :)

      Sil
  2. Tepemde güzelll güzel parlayan bir güneş, denizi tepeden gören yemyeşil bir tepe, ıssız, sessiz ve kulağımda bu müzik, ''Hayatımı seyrediyorum, yalnızlığımı dinliyorum'' sanki..
    Çok güzeldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohhh şahane Vuslatcım :) Bir de senin dinlediğin yerden dinleyim.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...