Salı, Nisan 29, 2014

Güneş tutuluyor

foto: Füsun T.


Bu sabah halkalı güneş tutulması gerçekleşti.   Tutulma yolu Güney Hindistan, Avustralya, Antarktika olduğu için biz göremedik. Ay yörünge hareketi sırasında dünya ile güneş arasına girince, güneş kısmen yada tamamen kapanıyor ve tutulma da buna göre tam tutulma, halkalı tutulma, hibrit tutulma ve parçalı güneş tutulması  olarak gerçekleşiyor. Bugünkü halkalı tutulma. Ay ve güneş tutulmalarının depremlerle ilişkisi olduğu bir rivayetten ibaret bunu aklımızdan çıkarmayalım. Kanıtlanmış bir etkileşim söz konusu değil. Tutulma sonrası olan depremler bir tesadüften ibaret diyor bilim insanları. Bizim dikkat etmemiz gereken konu şu güneşle ilgili olarak. Bu güneşte nasıl bir şeymiş deyip gözünüzü üstüne dikip bakmayın sakın. İntikamı acı oluyor. Güneşe doğrudan, çok kısa süre ile bakmak bile göz retinasında kalıcı hasara yol açıyor ve körlüğe kadar gidebilen görüş bozukluklarına neden oluyor.

Biz bugün burçlar kısmından bakalım bu tutulmaya. Oluşumu biraz eğlenceli ve umutlu tarafından ele alalım. Bugün aklınızdan sakın ola olumsuz bir şey geçirmeyin. Bugün düşündüğünüz her şey yıl içinde size ikramiye olarak geri dönecek diyor astrologlar ve kuantumcular. Ne istiyorsanız onu hayal edin düşünün. Oh ne güzel. Bu vesileyle bugün tatsız düşüncelerden arınalım .
KOÇ burcu için para alanında güzellikler olacakmış bu tutulma ile birlikte. Yalnız sakin olmanız tavsiye ediliyor. Öfke yok. Öfke varsa para yok  :))) bu da benim yorumum. Ruhsal olarak sakin olacak , zihinsel olarak paraya odaklanacaksınız. Olumlamanızı da yazalım.
“Ben sakin ve huzurluyum, bol ve bereketli paranın bana akışına izin veriyorum”

BOĞA burcu bu tutulma en çok sizi etkileyecekmiş. Dış görünüşü etkileyebilirmiş. Tutulmanın etkisiyle daha gençleşip güzelleşebilir yada daha yakışıklı olabilirmişsiniz. Hadi yine iyisiniz.
"Kendimi manevi dünyanın zenginliklerine açıyorum ve bir güneş gibi hem kendimi hem de çevremi aydınlatıyorum."


İKİZLER burcu ; tutulma bilinçaltınızda gerçekleşiyormuş. Erteleyip değiştirmediğiniz ne varsa değişecekmiş. Korkularınızla falan yüzleşeceksiniz. Hayatınızda eski dönem kapanıp yeni muhteşem bir dönem başlayacakmış. Hadi hayırlısı.

“ Kendimi manevi dünyanın zenginliklerine açıyorum ve bir güneş gibi hem kendimi hem de çevremi aydınlatıyorum.”


YENGEÇ burcu ; madde istekleriniz gerçekleşecekmiş. Para,mal, mülk gibi. Yeter ki olumsuz düşünmemiş olun şimdiye kadar.

“ Yaşamın güzel sürprizlerine kendimi açıyorum, güzel dileklerimin gerçekleşeceğine inanıyorum.”


ASLAN burcu; kariyerinizde sağlam , kalıcı yükselmeler olacakmış. Ödüller, terfiler sizi bekliyor. Oh ne güzel.

“ Maddi ve manevi yükselişi hak ediyorum, kendimi şan ve şöhret enerjisine açıyorum, daima yükseliyorum”


BAŞAK burcu; maneviyatınız güçlenecekmiş. Dualarınızın gerçekleşeceği bir dönem başlıyormuş sizin için. Dua ederken beni de hatırlayın lütfen.

“Gönlümün arzuları gerçekleştiği ve gerçekleşmeye devam ettiği için şükrediyorum.”


TERAZİ burcu ; düşünmediğiniz yerlerden para gelecekmiş. Miras, nafaka, davalar, piyango gibi. Piyango çıksın. Sağlığınıza özen göstermeniz isteniyor.

“Kendimi yaşamın mucizelerine, kalbimi de sevgiye açıyorum.”


AKREP burcu ; bu yıl bir sürü sabır denemesinden geçmişsiniz.Yine sabırlı olmanız lazım. Evlilik ve ortaklık alanlarında kadersel değişimler bekliyor sizi. Olumsuz da olabilir olumlu da. Olumlu olması dileği ile. Ani kararlar almayın, kararlarınızı Mayıs sonuna kadar erteleyin ve sabırlı olun.

“ Sakin ve sabırlıyım, her zaman sağduyulu davranıyor ilişkilerime sahip çıkıyorum.”


YAY burcu; hizmet alma ve verme ilgili alanlarda değişim yaşayacakmışsınız. Detaylar olumlamanızda saklı zaten.

“ Ben bir ışığım, hem kendimi hem de çevremi aydınlatıyor ve faydalı oluyorum”


OĞLAK burcu; hobileriniz, eğlence alanlarınız ve konforunuz değişime uğrayacak. Cimriyseniz , çok para harcamaya başlayabilirsiniz diyor .Aşık olma ihtimaliniz çok yüksekmiş. Aşk güzeldir.

“Yaşamın akışına güveniyor ve yaşamaktan zevk alıyorum.”


KOVA burcu; yuvanız, anneniz ve duygu durumunuzla ilgili şeylerde değişiklikler var. Duygusal yönden hassas olabilirsiniz.

“Yaşamın akışına güveniyorum, her zaman ve her yerde kendimi güvende hissediyorum.”


BALIK burcu; yani ben, iletişim ve paylaşım alanlarında yaşayacakmışız değişimleri. Sözde değil özde paylaşımlar zamanıymış. Hadi bakalım, belki tamamen hayal olan yazarlığa adım atacağım.

“İçtenlikle maddi ve manevi paylaşımda bulunuyorum böylelikle hem maddi hem de manevi olarak yükseliyorum.”


*Bu bilgilere sabah internet turunda rastladım ve size kısa bir özet sundum. Detayları okumak isterseniz TIK TIK


Hepimiz için iyi şeyler olsun, iyi düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım, iyiliklere yol alalım. 



2 yorum:

  1. “ Ben bir ışığım, hem kendimi hem de çevremi aydınlatıyor ve faydalı oluyorum” evet evet :) bende bir meymenetsizlik vardı ki sorma, bugün güneş açtı ve bir anda puf! yalnız oğlumun biri kova ve hassasiyet ve güven konusu içimi yaraladı... burçları falları bu yüzden sevmiyorum etkileniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen doğru "bir ışık olduğun " :) Kovalar her zaman şanslıdır. Duygusal olmak zor ama üstesinden gelir kovalar akıllarıyla. Üzülme :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...