Salı, Ocak 06, 2015

Ankara'da kar

Ankara'ya kar bir geldi pir geldi. Nedense, hep trafiğin en yoğun olduğu iş ve okul saatinde , sabah yoğun yağar bu kar. Herkes iş yerine ulaşınca da duruverir. Bu sabahta böyle oldu. İşe giden yeğenimin servisi bir saat geç gelebildi ve şu an hala yollarda işe gitmek üzere. Onun gibi aynı sebeple yüzlerce insan hala yollarda Ankara'da. Henüz kar gelmeden okulları tatil eden İstanbul'a rağmen, ara yolları kapalı , ana yolları yarı açık olan Ankara'da tatil yok. Sadece bazı ilçelerde geç alınmış bir kararla tatil ilan edildi. 


Ankara'da bir radyo var. RADYO TRAFİK. Gönüllü muhabirlerle birlikte yayın yapıyor. Gün boyu Ankara trafiği hakkında bilgi veriyorlar. Hangi yollar tıkalı, hangi yollarda kaza var , çalışma var, anında öğreniyorsunuz. Özellikle böyle zamanlarda çok işe yarıyor. Sürekli yolda olması gerekenler için öneririm. Gün içinde güzel müziklerle yolculuğunuza eşlik ediyorlar aynı zamanda. Frekans olarak 100.7 den yayın yapıyorlar. Ve internet adresleri TIKTIK 


Yolda olanlara sabır diliyorum. Bana kalansa, emekliliğin tek keyifli yanı olan, böyle zamanlarda evde olup çay eşliğinde kar manzarasını izlemek.

2 yorum:

  1. Selam ben de emekliyim. Bu havada evde olmak keyifli gerçekten ama çalışanları düşününce üzülüyorum. İyi keyifler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bende üzülüyorum :( Ama hayat böyle, size de iyi keyifler ..

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...