Salı, Ekim 23, 2012

İyi akşamlar İstanbul

foto: Füsun T.

12 yorum:

  1. İyi akşamlar ,sanki benim manzarama çok yakın bir yerdesin,buralarda mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'dayım Mehtapcım. Dragos sahil burası:)

      Sil
    2. Tamam işte buradaymışsın demek ki.İyi bayramlar...

      Sil
    3. İyi bayramlar sanada, sevgiler.

      Sil
  2. Ne güzel bu saatleri seviyorum ben de..

    YanıtlaSil
  3. derin. detektif kahramanım. öykü var ya derin adlı erkek detektif. bu yazıda bayan a ile bayan m adlı iki bayan blogçu var. moda blogları yemeğine katılcaklar. ikisi de aynı elbiseden almış. ikisi de aynı elbiseden aldıklarını birbirlerinin bilmediğini sanıyor. bayan a, derin adlı detektifi tutuyor, bayan m yemeğe gelmeden önce elbisesine zarar ver diyor derine, derin yemekten önce bayan m'nin elbisesine nar suyu döküyor. sonra bayan a ile buluşuyor. o tutmuştu ya onu. bayan a ile konuşurken bayan a'nın elbisesine de tiramisu döküyor. çünkü, bayan m de tutmuş aslında derini. ikisi de gidemiyor böylece yemeğe.

    neresini anlamayamadın sölesene.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedim ya anlayasım gelmemiş gece gece Deepciğim. :)

      Ben kitap okurkende bay A bayan B bay C D E F felan varsa anlamakta zorlanırım ve döner döner tekrar okurum yine anlamam kim kimdi, kimin nesiydi, sonrada kitabı okumayı bırakırım .:)

      Sil
  4. dünkü kara mavi yazım da tam deep tarzıydı galiba ilgini çekmedi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar odaklanma sorunum var :) Es geçtim sanırım kara maviyi :) Bazende okuyorum yorum yazamıyorum. Bak ben bir kutucuk koydum, okudum diye işaretlesin yorum yazmayanlar istedim ama kimse okumuyor :)))

      Sil
  5. Nereye koydun kutuyu? Goremedim ben! Cok guzel fikirmis, vakit olmamasi degil bazen oyle bir sey koyuyorsun ki uzerine konusmak sacmalamakla es oluyor! mesela bu resim de oyle, yani senin butun resimlerin beni mest ediyor o ayri da bakinca bi laf etsen az gelir iki etsen cok gelir, oyle bakiyorsun....

    Neyse benim asil amacim, sana iyi bayramlar dilemekti aslinda nerden nereye geldik :-) Huzurlu bir bayram veya tatil gecirmen dilegiyle, bayramlarin kutlu olsun canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel söylemişsin Başakcım. Her şeye de yorum yazılmıyor. Kutucuğu konunun hemen altına, yayınlayan yazısının altına koydum :)

      Canım, seninde bayramın kutlu olsun. Sevgiler. :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...