Salı, Ekim 30, 2012

Salırtesi sendromu

Benim bayramlarım vardı. Bitti. Ne de çabuk iki bayram tükettik. Tüketim toplumu olmak böyle bir şey demek ki. Çok hızlı tükeniyor her şey.  Pazartesi sendromumuzu da doya doya yaşayamadık .Bugün salırtesi. Salırtesi sendromu yaşıyor musunuz ? O zaman bu post sendromculara gelsin. Sıkmayın canınızı siz. Ben alırım sendromunuzu şimdi. Büyüyünce radyo programcısı olacağım ben, sürekli anonsvari konuşuyorum. Bunda sürekli radyo dinlememin payı büyük tabii ki. Mesela sendromdan kurtulmanın en iyi yollarından birisi de radyo dinlemek. Ben bu sıralar MaxFM'de sabah 07- 12 arası Özgür Aksuna dinliyorum. Sabah gözümü açar açmaz radyomu da açıyorum. Özgür'ün güzel şarkıları  ve onun hoş sohbeti ile güne başlıyorum. Sendromdan kurtulmak istiyorsunuz di mi ? Şimdi hemen açıyorsunuz radyonuzu,  işteyim radyom yok derseniz internetten de dinleyebilirsiniz MaxFM'i. İnternet sayfalarında güzel müzik bilgileri, kültür sanat, haberler ne arasanız var.  Hımmm bi de MaxFM ANKARA radyosu, gururla söyleyeyim bunu da. Radyonun frekansı 95.8 ve internetten dinlemek için TIK

İlk aşamada bir kısmı gitti bu sendrom denilen şeyin. Kıpraşmaya başladınız dimi. Şimdi ikinci aşamaya geçiyorum. Fırat karikatürlerini bilmeyen var mı? Bi kaç kişi "var" dedi duydum.Tamam varsa şimdi öğreneceksiniz. Tüm Fırat karikatürlerinin olduğu bir site adresi vereceğim size. Orada önce Fırat sözlerinden bir bölüm okuyun o hafif hafif alacak sendromunuzu , karikatürlere geçince patlama yaşayacaksınız.
İşte bir Fırat sözü.... Bi keresinde külotlu film çıktıydı televizyonda.
Ve işte o site beslenirkibu

Son olarak güzel şeylere bakmak gerekiyor. Burada kendi fotoğramı koymam gerekiyor. Fakat bazı bünyelere iyi gelmeyebilir. Uzmanlar yeşile bakmanın her tür hastalığa özellikle strese çok iyi geldiğini söylüyor. Hatta böyle bir tedavi bile var. O yüzden bu güzel manzara ile ve Özgür'ün güzel şarkıları ile başbaşa bırakıyorum sizi. Atın her derdi bir kenara güzel bir hafta geçirin.




Landscape around Crater Lake District


18 yorum:

  1. Süperrrrr :) Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. :)))) Fırat'a aşığım, fotoğraf bana çok çok iyi geldi, radyoyu açtık mı tamamdır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocan duymasın :))) Benim ilavem bi koca fincan yeşil çay. Radyoyu hemen aç, her sabah aç, twitterdan da izle. Bişicin kalmaz.:)

      Sil
    2. Aaa çok güzel müzikler, kahvemi de aldım, dikişimi de :) Dinliyorum. Bu arada minik bişi diktim dün gece. Bloga koydum.

      Sil
    3. Nefistirrr. Afiyet olsun Az sonra da "Nur" yayında olacak,devam yani. Hemen bakayım ne dikmişsin :)

      Sil
  3. Hah hah ha Sevgili Füsun sabah bir arkadaş pazartesi sendromunu yaşayamadık dediydi ona diyeyim şimdi Sevgili Füsun salırtesi sendromunu icat etti diye.. İlahi çok güzeldi..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiler Vuslatcım :)) Selam olsun tüm sendromlulara.

      Sil
  4. :))
    ankaraya gelirsem senle tanışmak isterim füsuncum, çünkü pozitif enerji veriyorsun banaaa =)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii memnuniyetle İlknurcum :)Kendime vermeye çalışırken oluyordur tüm bunlar. :)

      Sil
  5. Yorumumu Maxfm esliginde yaziyorum:)
    Radyo dinlemeyi severim, eneeji verdigi dogrudur. Evde, arabada fark etmez. Aslinda zaten müzik cok dinliyorum. Hatiri sayilir CD arsivimiz var evde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Radyo candır. Uzun zaman radyo maydonoz dinledim. Sevdiklerim bir bir gidince bıraktım dinlemeyi. Şimdi varsa yoksa maxfm. :)Cd arşivi sözü bile iç gıcıklayıcı. Şahanesin Semicim.

      Sil
  6. Max fm, radyo ilef ve radyo hacettepe sahane Ankara radyolari. onceden radyo Odtu vardi ama artik berbat diyebilirim. Simdi hemen max fmi actim yine:) Ben max fmi aksamlari mesaiye kaldigimda ozellikle dinliyorum. Isleri yetistirme derdinde, ufak da olsa kendime guzel zamanlar hediye ediyormusum gibi dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendine hediyelerin bol olsun Lulucum. Odtü bozdu evet. Sen sabah Özgür'ü dinle kendine hediye olarak. Şahane şarkılar çalar :)

      Sil
  7. hayalimdeki aşk (zoe karan)
    acımasız tanrı (polanski)
    jane eyre (cary fukunaga)
    blue valentine
    bisikletli çocuk (jean pierre dardenne)
    miss bala (gerardo naranjo)
    my blueberry nights.
    :)

    bi de o iki kum tanesi öyküsü hankusuydu.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öykü bu. Seni meraklı seniii :))

      http://fusunt.blogspot.com/2011/07/merhaba.html

      Çok teşekkür ederimmm. Jane eyre karar verdim.Bulabilirsem tabii. Aradım bulamamıştım çünkü. Acımasız tanrı sinemada ilk kez yarısında terk ettiğim film.:) Bisikletliyi severim , izledim.

      Sil
  8. tımım.
    :)
    okuduğumu hatırlıyorum ama okucam.
    :)
    yani anlaşılıyor zaten ne demek istediğin.
    :)

    bi de bak,

    benim adım aşk (tilda swinton)
    içimdeki deri (almodovar)

    imkansızın şarkısı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani diyosun ki, al bu filmleri 15 gün sorma bana :))))) Sağol Deep, sevgiler.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...