Pazar, Aralık 28, 2014

Pazar şarkısı

Ne dinlesek acaba ? Dün gece düşünürken bir arkadaşımdan geldi bu fikir. ERA Ameno dinlet dedi. "Hımm "dedim ona, "peki". Çok uysalım, kim ne derse söz dinlerim. Bazen tabii. 

Kısaca söz edelim , Era Fransız bir müzik grubu. Besteci Eric Lévi tarafından 1996 yılında kurulmuş. New Age tarzı müzik yapıyorlar. Şarkı sözleri genellikle latince . Müzikleri kilise ilahilerine benzetiliyor, çünkü onlar ilahileri, dünya müzikleri ve bazı elektronik düzenlemelerle karıştırıp yapıyorlar şarkılarını. Kliplerinde ise çoğunlukla ortaçağ teması var. Geleneksel giysiler giymiş insanlar , kiliseler, zırhlar görmek mümkün. 

Benim sevdiğim iki şarkı var. Birisi Ameno. Zaten en bilinen şarkıları. Diğeri ise The Mass. Bu ikisini dinledikten sonra beğenirseniz bir de mix linki vereceğim ki, diğerlerini de dinleyebilirsiniz oradan. Umarım benim kadar keyif alırsınız. 

AMENO

THE MASS

MİX
Bu pazar gününde, kızarmış ekmek kokuları hala burnunuzda tüterken, sıcacık çayınızı yudumlarken; hayatın kısa olduğunu, sevdiklerinize daha çok zaman ayırmayı, onları ne çok sevdiğinizi hemen söylemeyi unutmayın. Ha, birde sıkıca sarılın ve öpün. Mutlu, keyifli  pazarlar. 

3 yorum:

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...