Pazartesi, Aralık 29, 2014

Yılbaşı meze tarifleri

Ben yılbaşı gecesi her zaman olduğu gibi evde olmayı tercih edeceğim. Misafirim de yok. Tek tabanca. Mısır patlağımı yiyip film izlerim büyük ihtimalle. 
Sofra hazırlayacaklar  ve kendi sevdiğim tarifleri not almak için, mezeleri bir araya toplayayım dedim. Takip ettiğim bloglardan tarifler seçtim . Tariflere ulaşmak için fotoğrafların alındaki linke tıklamanız yeterli. 

İlk tarif sevgili Meliha'nın sitesinden. Kuskus salatası . Meliha'nın tariflerini her zaman çok beğenirim. Ellerine sağlık.

HAYAT CAFE /MELİHA ÇALIŞKAN
Kırmızı, sofraların neşesi. Hele yılbaşı sofrası ise olmazsa olmaz renk. O zaman gelsin Hayatın Tatlarından , Patlıcanlı kırmızı biber sarma. Köz patlıcana da kırmızı bibere de bayılırım.

HAYATIN TATLARI
Son olarak benim hiç tatmadığım bir lezzet. İlgimi çekti, güzel olacağını düşünüyorum. Tahin ve fasulye , iyi bir karışımdır mutlaka. Bu tarifte Aylin Akın'ın sitesinden. Kuru fasulye ezmesi.

AYLİN'LE YEMEK VAKTİ


*** Fotoğrafların altındaki yazılara tıklayıp tariflere ve fotoğraf sahiplerine ulaşabilirsiniz. Fotoğraflar sahiplerine aittir, burada tanıtım amaçlı kullanılmıştır. Bu güzel tarif ve fotoğraflar için blogger arkadaşlarıma teşekkür ederim. 



2 yorum:

  1. Ne güzel tarifler paylaşmışsın:)
    Biz de evdeyiz, çoluk çocuk yiyip tombala oynayacağız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapanların ellerine sağlık, bize fikir veriyorlar. :) Bol şans tombala da . Rakiplerin çok güçlü :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...