Salı, Ocak 13, 2015

Kafa Dergi

Ortaokul yıllarımdan beri param oldukça dergi alır okurum. Bazılarını sürekli, bazılarını ara sıra. Çocukluğumun dergileri "Hey" "Ses" "Doğan Kardeş" Biraz büyüklüğümün dergileri "Nokta" "Yankı" son yıllarımın dergileri "Atlas" "Atlas Tarih" "National Geographic " "Geo" "Elele" "Populer Since" vs,vbg..... birde bir sürü mizah dergisi "Gırgır" la başlayıp "Penguen" e kadar uzanan geniş bir liste. 




İki aydır da, beni çok mutlu eden, doyuran , işte aradığım dergi buydu dedirten "Kafa Dergi" yi alıyorum. Dileğim; çok uzun yıllar yayın hayatında kalması. Dergiyi alıp okuduğunuzda bu sözlerimi tekrar edeceğinize eminim. Doygunluğumu anlatacak bir sürü cümle kurabilirim ama net olarak aktaramam. Alın, okuyun, kulağımı çınlatın.  İnstagram Twitter Facebook

                                            Böyle keyifle okunuyor işte                                               



2 yorum:

  1. Eskiden Bütün Dünya'dan başka dergi almazdım. Sonraları ne zaman ki Ergenekon vsv patladı , çok ağır siyaset içermeye başladı dergi, bıraktım. Şimdilerde favorim Kafa Dergi :) Her aya acaba hangi Kafa ile çıkacak diye merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün dünya bende okudum epeyce. Kafa dergi yazar kadrosunu çok sevdim. İnşallah hep böyle devam eder, bizde keyifle okuruz. :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...