Pazar, Temmuz 24, 2011

Sosyotap

İnternette sosyallik arttıkça, her yeni gün, yeni bir iş kolu ortaya çıkıyor. Eminim daha da çıkacaktır. Gün geçtikçe bir yandan sınırsız sosyalleşiyor, bir yandan da asosyalleşiyoruz.

''Sosyotap, sosyal hayatınızda paylaştığınız herşeyden tamamen size özel ilgi çekici ürünler yaratabileceğiniz bir alışveriş sitesidir. '' diye tanımlamışlar sitelerini. 
 Sosyal hayatınızı kitap haline getiriyorlar. Sloganları  ''sosyal hayatınızı elinize alın ''. Bence karşımıza alıp onunla sıkı bir sohbet yapsak daha olumlu olabilir ama yok ben illede sosyal hayatımı elime alacağım, şöööyle bir okuyacağım diyorsanız sosyotap' a müracaat edeceksiniz. :)
Kitaplara gelince,  Facebook da ilk başlangıçtan , bu güne kadar tüm paylaşımlarınızı kitap  haline getirebiliyorsunuz. Buyrun size Facetap.
Twitter daki tüm tweetlerinizi kitap yaparsanız eğer. Buyrun size Tweetap.

Ve stickerlar, posterler , aksesuarlar.  Ne sonsuz bir üretim denizinin içindeyiz son zamanlarda. Sürekli yenilikler, sürekli farklılıklar. Sanal ortam sosyalleşmeleri arttıkça internetsiz gezemez olduk zaten. Robotlaşmaya doğru gidiyoruz galiba.  Sokakta yürürken karşılaşınca birbirimize tweet atıp geçeceğimiz günler yakındır :) Ne dersiniz. ?

Ben henüz düşünmüyorum birşeyleri kitap haline getirmeyi, eğer ki size cazip geldi ise işte SOSYOTAP  ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...