Pazartesi, Mayıs 14, 2012

Rüyalar gerçek olsa

Rüyalar gerçek olsa , seni her gün görürdüm. Kulağa çok hoş geliyor. Hatta "ah keşke olsa" bile dedirtebiliyor. Bol bol rüya görürüm. Uzun uzun görürüm hatta. Bir ara  rüyalarımdan hikayeler yazmayı düşünmüştüm. Fantastik şeyler çıkardı. Çok zaman romantik hikayelerde çıkabilirdi. Gece gördüğüm rüyadan sonra , bu sabah hayata gözlerimi açınca ( her uyanış bir yeniden doğuş )  rüyaların gerçek olması fikrinin çok da hoş olmayacağı bir anda kafama dank etti. Tamam, seni her gün görsem sorun değil ama kan tahlil sonuçlarımdan (Rüyada tıbbi tahlil yaptırmak, yaptırdığını görmek yaşamınız olumlu yönde gelişmeler, yenilikler olacağına işaret eder.) kalp hastası olabileceğimi öğrenmem , çocuğumu kaybedip (Evlenmediği halde çocuğu olduğunu görmek ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe, Çocuğunu kaybettiğini görmek mahzunluktan sonra gelecek ferah ve sevince işarettir. Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek sıkıntı verici bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevinmeye işarettir) saatlerce aramam , neden sonra yatağın altından çıkması ve dolmuşa verecek parayı denkleştirmek için kan ter içinde kalmam çekilesi bir şey değil. Yada sigara içtiğim dönemlerden kalan bir rüyamda mesela , gırtlağımı elimle çıkarıp temizlemem , sonra yerine geri takmam, hiç hiç cazip değil. Şeytanı görmek (Yalan ve şehvete, sahte mutluluklara, her türlü kötülüklere ve kötülük odaklarına. Şeytanı görmek sahtekar, aşırı hırslı, kıskanç ve mağrur, laubali ve kendisine her iki dünya için zararlı olan düşmana işaretmiş) ne kadar cazip olabilir mesela rüyada. Yada sürekli üniversitede okuyup sınavlara girmek. Yok yok  karar verdim ben istemiyorum rüyaların gerçek olmasını.

Ama; ya seni görürsem, vazgeçer miyim yine bu fikrimden acaba.

kaynak

6 yorum:

  1. Hayırlara vesile olsun inşallah..
    Keyifli günler dilerim canım

    YanıtlaSil
  2. Aminn İlknurcum. İnşallah. Sanada çok keyifli günler olsun.

    YanıtlaSil
  3. sabah gördügün rüyaya siki siki sarilip uyanmak ne güzeldir, ama uyandiginda "ohh rüyaymis" demenin hafifligi ise bambaska..gece yarisi kalkip gördügün rüyayi not etmek, bu fantastik gezinin resmini cekmek gibidir bana..keske sunu alayim bu kalsin gibilerden bir secme sansimiz olsa bu gece filmlerinden..bir de rüyalarinin gercek hayata izdüsümü olan biri olarak bazen ah evet rüyalar gercek olsa diyorum ama gerceklesmiyor olmasindan da haliyle memnunum..:))

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel anlatmışsın Itırcım. :)Bazı rüyalardan uyanmak istemiyorum, keşke seçme şansımız olsa gerçekten :))

    YanıtlaSil
  5. off bazı rüyalar da tüm gün esir alır beni. gerçekmiş gibi yaşamışımdır onu. gerçek hayata uyum sağlayamam bir müddet..

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir rüyanın, rüyadan ibaret olduğunu idrak ettiğimde surat ifadem hoş olmaz benimde Buketcim :)))

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...