Çarşamba, Eylül 26, 2012

Benden şeyler

Dün gece bir rüya gördüm. Bana göre oldukça enteresan  bir rüya idi. Etkilendim kısacası. Rüyaları çıkan birisi olarak, sonucu bekleyeceğim merakla. Şimdi acaba ne gördü diyeceksiniz belki, ama anlatırsam çıkmaz diye korkuyorum. Çıkarsa söz anlatacağım bunu görmüştüm işte ben diye. Bir ipucu sadece, romantik bir rüya idi. Ben bazen öyle garip rüyalarda görüyorum ki , bakın anlatayım birini. Sigara içtiğim yıllarda görmüştüm bunu. Gırtlağımı çıkarıyorum elimle. Üzerinde düğme gibi bir sürü nokta var. Onları alıp,temizleyip  gırtlağımı geri yerine takıyorum. Öyle işte. Neyse bu rüyayı unutalım romantizmin üstüne hiç gitmedi.

Rüyadan uyanmak istemezken gözümü açtım. Açar açmaz ne oldu ? Ne komik bir kadınım ben yahu, kaç kişinin bu kadar romantik bir rüyadan sonra gözünü açar açmaz aklına Hachiko gelir. Benim aklıma geldi işte. Hoş rüyayla bağlantılı tabii buda büyük ihtimal. SADAKAT. Ne tatlı bir olay ve ne tatlı bir duygu. Tüm bunların üstüne filmi izlemek istedim. Dvd lerime baktım bulamadım, sanırım birine vermişim. Yoksa şu an bu satırları yazıyor değil filmi izliyor olacaktım . İzlemeyen varsa içinizde kesinlikle izlesin. Evet eski bir film ama çok tatlı bir film. Üstelikte gerçek bir hikaye filmi. Keşke bir Hachikom olsaydı. Hem mecazen hem gerçek.



Bugün aşırı tembel günümdeyim yine. Bol kitaplı, müzikli,resimli bir gün geçirmek istiyorum. Bu arada dört gözle balkonuma güneşin gelmesini bekliyorum. Sabah kahvemi içeceğim de ,çiçeklerime baka baka. Sonbahar geldi geçecek neredeyse ama hava yazdan kalma bir gün modunda. Bende güneşin en güzeli sonbahar güneşini doya doya yaşamak için kahve saatimi değiştirdim. Balkonun güneş saatine aldım. Az sonra bu işlem gerçekleşecek. Evet kahve içerken kitabımıda okuyorum. Ortalama 20 sayfa falan. Çünkü ne kadar tembel günümde olsam da, iş güç beni bekliyor. Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer'i okuyorum. Şirin bir kitap şimdilik. Komikte geldi bana. Gülüyorum arada.





Şimdi çalan telefonla tembelliğimin sona ermesi gerekti. Canım yeğenimle,öğleden sonra dışarı çıkmaya karar verdik. Yakındaki bir alışveriş merkezine gideceğiz. Bu ay tüm paramı D&R'a yatırdım desem doğru olur. Onlarla ilgili bir post hazırlayacağım yakında. Ve yine D&R ziyareti yapacağım bugün  gidince. Çünkü Orhan Gencebay'ın yeni çıkan cd'sini alacağım.

Bunları okuyunca "hayat sana güzel" diyebilirsiniz. Ama unutmayın ki hayatımın sadece iyi anlarını ve hayatın güzelliklerini paylaşıyorum sizinle. Oysa " dışı seni yakar, içi beni".
Satırlar bitti ve o anda da balkona güneş geldi. Ne hoş tesadüf. Ben kahvemi içmeye giderken , sizi Orhan Gencebay'ın Bir Ömür adlı cd'sinden bir şarkı ile başbaşa bırakayım. Sahi, fal bakmayı bileniniz var mı ?

Hatasız kul olmaz / Tarkan 


11 yorum:

  1. Balkonu çok beğendim. Çok istiyorum bir balkonum olmasını. Mutlu günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedacım, Allah inşallah en kısa zamanda sana güzel balkonlu bir ev nasip etsin. :)

      Sil
  2. Rüyan çıkar inşallah, hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar
    rüya ile ilgili bir ip ucu vermek isterim size
    rüya gördüğünüz zaman sabah kalktığınızda (yarabbi görmüş olduğum rüya hayır ise hayrında daim şer ise hayra çevir ) diye dua etmek lazım.
    yine muhakkak bilirsiniz ama rüyayı ilk yoranın hayra yorması lazım hayra yormyacak kimselerede anlatmamak lazım.
    hayırlı günler
    HAYIRDIR İNŞALLAH

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır olsun inşallah. Ben de anlatmam böyle özel rüyalarımı Seyyahcım. Bundan sonra dediğin gibi dua edeceğim , sağol. :)

      Sil
  4. hihihiii bütünüyle hoş.
    keyifle okudum.
    :)
    ama sakladığın :) şeyler, çok kötü şeyler değil, değil mi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi o zaman gece turuna da bak :)
      Boşver sakladıklarımı, saklı kalsın onlar ;)

      Sil
    2. piki bakarım ki zaten.
      :)
      saklı kalsın.
      sadece, çok kötü şeyler değil, değil mi diye sordumdu.
      ne bileyim, olursa sadece basit sağlık sorunları vb. olsun.
      :)

      Sil
    3. Düşünceli arkadaşım benim. Çok teşekkür ederim. Üzülme sen, çok kötü şeyler değil. Bak duygulandırdın beni, ağlarım şimdi.

      Sil
    4. peki. anladım.
      burnumu sızlattın ama.
      olsun, duygulanma ağlaması iyidir.
      :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...