Perşembe, Eylül 20, 2012

Ondan bundan şundan

Devlet Tiyatroları 2 Ekim'de perdelerini açıyor. Genel programın bir haftalık bölümü açıklanmış . Hepinize iyi seyirler. TIKTIK

Türkiye’de erkeklerin evlenecekleri kişide aradıkları ilk üç özellik şöyleymiş efendim : Bekaret, dış görünüş ve ev işlerinde becerikli olmak. Türk kadınlarının evlenecekleri kişide aradıkları ilk üç özellik ise şöyle: Eğitim ve zeka, hırs ve çalışkanlık, sosyal statü. 

Çocuklarının yanında uyuyan babaların erkeklik hormonu testosteron seviyesinin düştüğü belirlenmiş. 

Bilim adamları, böceklerin mikroplardan korunmak için güneşlendiğini ortaya çıkarmış. Bu bilim adamlarına bayılıyorum :)

ladybug
foto


 
 Yeni yapılan bir genetik araştırması, insanların yaşadığı bazı bozuklukların, erkeklerin geç yaşta çocuk sahibi olmasıyla ilgili olduğu iddiasını güçlendiriyormuş.



Okullar açıldı. Okul korkusu olan çocuğunuza bu 4 cümleyi asla söylemeyin diyor uzmanlar !.Aman dikkat.

“Korkma” demeyin!" Çocuk bunu demek ki korkulacak bir şey var olarak algılıyormuş.
“Merak etme ben yan odadayım seni asla bırakmam” “Merak etmelisin, çünkü ben de çok merak ediyorum" demekmiş bu.
“Seni asla okulda unutmam ya da  bırakmam ben unutursam baban, teyzen, deden alır seni” Seni okulda unutma ihtimalim var diyormuşuz açıkça. E çocuk korkmasında ne yapsın bu durumda.
“Okula gitmek ister misin?” Çocuğun zihnindeki açılımı şuymuş. Okula gitmeme ve evde istediğin şeyleri (TV, oyuncak, oyun oynama gibi) yapma hakkın var. 


foto kaynak

Bu iyi haber işte. İsveç'te yapılan bir araştırmada, çikolatanın vücudu felçten koruyabileceği belirlenmiş. Tabii yaa, tabii daha çok yemeliyim. !



Dünyanın okuduğu roman Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) raflarda yerini almış. Özelliğimi ne ? En hızlı satan kitap rekorunu kırmış olması. Neden hızlı sattığını ise şöyle özetleyeyim, kitabın türü "Erotik Roman". Türkiye'de kaç satar dersiniz ? TIK


Sivas'ta hırsızlık amacıyla girdiği dairede karşılaştığı ev sahibiyle bir süre boğuştuktan sonra kaçan kişi, daha sonra tekrar dönerek, ev sahibinden kaçarken düşürdüğü cep telefonunu istemiş. !!

İngiltere'de 14 aylık bebek komaya girdi. Doktorlar bebeğin durumundan umudunu kesince ailesini çağırdı. Anne babası küçük kızla vedalaştı. Anne kızını öptükten sonra minik bebeğin fişi çekildi. İşte o anda mucize oldu ve minik Alice hayata döndü. hayatın mucizelerini çok seviyorum. Bir mucizede ben istiyorum !!

Madrid'de gece sokakta yürüyen bir adamın pantolon fermuarına yıldırım düşmüş. Adam iyi merak etmeyin. !


Durex'in yaptığı bir araştırmaya göre, düzenli sekste ilk beşe girmişiz. Türkiye’de 18 yaş üstünde her hafta düzenli seks yapanların oranı yüzde 84 müş. Fakat ön sevişmede geride kalmışız.Dünya ortalama olarak 17 dakika ön sevişme devresi yaşıyormuş . Türkiye ortalaması 16.2 dakikaymış.  




8 yorum:

  1. 1) Bu yazıya göre böcek olabileceğime karar verdim! :)

    2) Madrid'deki haberi duyan hiçbir erkeğin adamın genel sağlık durumuyla ilgilendiğini sanmıyorum! :)

    3) Türkiye ortalaması yanlış yazılmış olabilir, 16.2 gurur verici bence çoğunluğun seksi "kadına yat aşağı" demek olarak algıladığı bir ülkede! 1.62 dakika olmasın o?

    Güzel geldi ama bu post..:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Harikasın, devlet tiyatrosu ne zaman açıklanır diye bekliyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok itinasız bir web siteleri var ama çok şükür program açıklanmış :)Ben de merakla bekliyordum İknurcum.. Umarım bol tiyatrolu bir kış geçiririz.

      Sil
  3. iMGENİN YORUMUNA GÜLMEKTEN YORUM YAPAMAYACIĞIM FÜSUNUM KUSURA BAKMA:)))))))))))

    YanıtlaSil
  4. hihiiii 1 ve 2 pek güzel.

    iyiymiş. günde en az 2 çiklat yiyom ki.
    biri bitter diğerisi antep şeysisi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 dilim dimi ? 2 paket çok fazla sakın haaaa!

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...