Pazar, Eylül 16, 2012

Pazar şarkısı

Film müziklerinin tadı bir başkadır. Dinlediğinizde, o filmi izlerken neler hissettiğinizi bile anımsatacak güce sahiptir bazıları.  Bir de filmi beraber izlediğiniz kişi sizin için önemli ise, o filmin müzikleri kulağınızda hep yankılanır durur. 


Geçen yıl almıştım bu cd'yi. Tüm zamanların en sevilen 101 film müziği. Beş ayrı bölüme ayırmışlar müzikleri ve beş cd de toplamışlar. Bu pazar bende size bu film müziklerinden beş adet paylaşacağım.
Buradan seçtiğim şarkıları dinlemeye hazır mısınız? Evet mi ? Ama ben öyle görmüyorum, Ayşe biraz daha aç pc'nin sesini, Deep, ekrana bakıp durma, yaslan arkana, Füsuncuğum bi kahve yapsan daha lezziz olabilirdi, Başak hava serin üzerine bir şey alsaydın, üşürken ruhunu veremezsin müziğe. . Neyse siz toparlanadurun ben başlayayım. Füsun burada kendini Adile Naşit sanmaktadır .kuzucuklarım

Birinci cd çağdaş film müziklerini kapsıyor. Bu cd den seçtiğim parça Schindler'in listesi filminden. Bu filmi kaç kez izlediğimi unuttum. Hala izlemediyseniz kesinlikle öneririm.

Schindler List

İkinci cd Yıldızlar geçidine ayrılmış. Benim buradaki tercihim Damdaki Kemancı. Filmi izledim mi hatırlamıyorum ama bana bu şarkıyı sevdiren Cüneyt Gökçer'di. Tv'de ondan izlemiştim. Hatta çok uzun yıllar geçti o yüzden net hatırlayamıyorum ama sanki sahnede de izlemiştim. Filmden bir sahneyle birlikte ....

If I Were A Rich Man

Üçüncü cd'de romantikler var. Top Gun / Take my Breath Away unutulur mu ?

Take My Breath Away

Geldik dördüncü cd'ye. Burada unutulmaz şarkılar bölümü. Ve ve ve benim şarkım ,bunu benim için dinliyorsunuz . Filmi de çok severim. Nothing Hill . Peki şarkı ne ?

She

Sıkıldınız mı? Biraz kıpırdandınız sanki. Tamam bitti, son şarkı . Pazara yakışır , neşeli bir şarkı olsun. Bu bölüm zamanın eskitemedikleri adı altında toplanıyor. Ve bu şarkı sürpriz olsun.

TIK TIK

Ruhumuzda şenlendi, artık dağılabiliriz. Nereye ? Tabii ki son sıcakların tadını çıkarmak için doğanın kollarına. Sakın alışveriş merkezine gitmeyin, sakın. Kışın bol bol gidersiniz. Doğğğru açık havaya. Ben de tabii.

                                                        Neşeniz daim olsun, mutlu pazarlar.

8 yorum:

  1. merhaba bu gün fırsat bulabildim bloğuma göz atmaya...yorumunu görünce sevindim doğrusu...şu an ilk şarkını dinleyerek yazıyorum..herzamanki gibi nefis seçimler yaptığına eminim...bu ilk şarkıdaki gibi .müziğe ilgi duyupta Soundtrack albümleri sevmemek mümkün mü?içlerinden en çok she yi sevdiğimi belirtmek isterim...embedini siteme kopyalamalıyım...
    pink panter ise şaşırttı ve eğlendirdi...teşekkür ediyorum çok güzeldi hepsi...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :) She , mükemmel şarkı. Pink panteri çok özlediğimi fark ettim izleyince. :)

      Sil
  2. Senin She yi Allahın emri Peygamberin kavliyle Bloğuma istiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Cumartesiden bu yana ne çok şey yapmışsın. şimdi dinleyemeyeceğim yarın yine sendeyim..İyi geceler füsun'cum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da iyi geceler Vuslatcım :) Bekliyorum, her zaman.

      Sil
  4. hah hah haaaaaaa seni seniiii muzip seniiiii.
    :)

    bi de, sizin orda pazarlarda bunlar mı çalınıyor ki.
    kikiriki.
    :)
    perşembe pazarı mı, bit pazarı mı hah hah haaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Hahaha, ama nası güzel dimi Pink Panter. Bir ara fırsat bulunca izleyeceğim eskileri.
    Mahmutpaşa pazarı şekerim, şimdi o İN. :))) Stand açtım orda, şarkılarım varrrrr, ruha şifa , derde devaaaa diye bağırıyorum :)))
    Sabah sabah güldürdün beni.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...