Pazar, Aralık 07, 2014

Pazar şarkısı

Bu hafta pazar kahvaltımız kalabalıktı. Ailemiz gün geçtikçe daha kalabalıklaşıyor ne güzel. Gelinler, damatlar, yeğenler, ablalar, enişteler... Niye çoğul ek kullandım ki. Bu kadar da çoğul değildik abarttım. Hepi topu bir ablam_eniştem , ikide yeğenim var. Ve  onların da eşleri.  Bende toplandık. Onlara yeni yıl konseptli bir kahvaltı sofrası hazırladım. Eski yılı erkenden uğurladık sayemde. Kakara kikiri sohbetler, müzikler, danslar derken bu saate geldik. Onlar evlerine doğru yol alırken ben de bugünün pazar şarkısını seçtim sizler için. 

Şarkıyı youtube'a , daha sonra dinlenecekler listesine kaydetmişim bir zamanlar. The Be Good Tanyas adlı bir grubun şarkısı. Grup Kanadalı. 1999 yılında kurulmuş. Müzik türleri folk. Ben de az önce dinleyip bilgilendim grup hakkında. Folk, country benim sevdiğim bir tür. Büyük ihtimalle bir yerde okuyup ya da dinleyip, isimlerini ve şarkıyı  not almışım sonra dinle diye. 

En sevilen şarkıları Waiting arround to die

İkinci sevilen şarkıları The Littlest Birds   Bu şarkıyı dinledikten sonra eğer severseniz diğer şarkılar sırayla çalacaktır.

Madem ki benim yeni yılım bugün başladı. Hepimize yeni gelen yılda; huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve sağlıklı dakikalar diliyorum. Eksiksiz yeni bir yıl tamamlayalım inşallah. 


foto


2 yorum:

  1. Şu anda hem yazıyorum hem de en sevilen şarkılarını dinliyorum. Bana Björk'ü hatırlattılar. Size de iyi yıllar. Her şey gönlünüzce olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkürler, sizinde gönlünüzce olsun her şey, yürekten sevgilerimle :)

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...