Cumartesi, Şubat 04, 2012

Yaşama kuş bakışı bakmak

Bugün sizinle çok sevdiğim bir videoyu paylaşmak istiyorum. Her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor benim. Neden bu kadar etkileyici geliyor derseniz. Her seferinde Allah'ın yüceliğini, varlığını bir kez daha her bir zerremde hissediyorum. Çok zaman düşünürüm , dünyaya kuşbaşı baksak acaba nasıl görünür, herkes bir telaşta, kimi oraya gidiyor kimi buraya. Bırakın dünyayı , pencerenizden sokağı izleyin bir süre , herkes farklı , herkes ayrı bir telaş da, ayrı düşüncede, ayrı hislerde, ayrı boylarda ... vs vs uzar gider. Yüce rabbim hepsini nasıl bir düzenle yaratmış. İşte bu videoda bir nevi dünyaya kuşbakışı bakıyorsunuz. İzleyin bakalım sizde nasıl bir duygu uyandıracak.

İlk link kısa bir özet sunuyor size. Eğer ki , çok beğendim daha uzun belgesel tadında  izlemek istiyorum diyorsanız ikinci linkle devam edebilirsiniz. İyi seyirler.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


DETAYLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2 yorum:

  1. Muhteşem..geçtiğimiz yaz ntv her pazar bölümler halinde yayınladı bu belgeseli.Ne güzel yazmışsın gerçekten " Allah'ın yüceliğini, varlığını bir kez daha her bir zerremde hissettiriyor".
    Paylaşım için teşekkürler cdlerini alıp izleyesin geldi.:)
    Su altı ile ilgili belgeseli de çok çok güzel bu arada bbcnin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben televizyon izlemediğim için kaçırmışım . Yeni izledim. Beğenmene sevindim anne kraliçe. Sevgiler.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...