Pazar, Eylül 09, 2012

Pazar şarkısı

Bugün çok bilinmeyen bir şarkı paylaşacağım sizlerle. Bir gitarist ve iki vokalden oluşan şirin mi şirin bir grup. Country müzik yapıyorlar.  Grup üyeleri bir ailenin üç ferdi. Baba gitar çalıyor, iki kızı vokalde ona eşlik ediyor. Grubun adı Sugar Girls . İsterdim böyle bir grup oluşturabilmeyi. Vokallerin özelliği ikiz olmaları. İkizlerden birinin sesi özellik olarak daha baskın, daha etkileyici. Hatta bir ara solo yapıyor , dinlemeye doyamayacaksınız. Country müzik sevenler ilk videoyu izledikten sonra alttakilere devam edebilirler. Country tarzın diğer örnekleri, ustaları orada.

TIK TIK

Gününüz neşe içinde , sevgi dolu geçsin. Benden de kucak dolusu sevgiler hepinize. Araya bir İstanbul fotosu sıkıştırmadan edemeyeceğim. İstanbul'da yaşayanlar benim için denize karşı bir bardak çay yudumlayabilirler. Ben bugün miskin miskin uyumayı, okumayı ve dinlemeyi planlıyorum. Kabuslarla dolu bir gece geçirdim. O nasıl rüyalardı öyle Allahım. Diğer müzikleri dinlemek isteyenler   fotonun altındaki linklerle devam edebilirler. Hepimize iyi pazarlar.

foto ve düzenleme : Füsun T

Az önce dinlediğiniz Sugar Girls adlı grubu çok beğendim ve sevdim ama:  bir Jhonny Cash ya da bir   Kenny Rogers  ya da bir Jason Aldean  ya da bir Chris Young  ya da ya da birrr  Carrie Underwood  değiller tabii ki.


Veee .. Vaktim var tüm bunların üzerine müzik ile ilgili harikulade güzel bir yazı okuyabilirim diyorsanız linke tıklayınız

DÜŞ PEMBESİ MÜZİK


6 yorum:

  1. aklıma Garth Brooks geldi birdenbire Füsun'cum!
    92'de ilk kez ablamın yanına Louisville'e gittiğimde çok istemiştim konserine gidebilmeyi ama stadyum biletleri 14 dakikada bittiği için gidememiştik. Sonra benim mızıldamamı susturmak için country müziğin başkenti Nashville'e gitmiştik bir hafta sonu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlemcim hiç duymamıştım. Ne hoş adammış :)))

      Sil
  2. ay neyse kabustan sonra hoş şeyler olmuş.
    müzik foto hepsi hoşşş.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedennn, Sugar Girls 'ü sevmedin mi kiii.
      Bide vaktin var mıydı, yazının sonundaki linki okuyabidin mi :)

      Sil
  3. fotoğraf harika müzik siz gençlere göre ki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A aaa Vuslat, sen yaşlı mısın sanki. :)Hem ben de pek genç sayılmam :)))Fotoyu bende çok seviyorum.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...