Çarşamba, Kasım 07, 2012

Ondan bundan şundan


Fikret Otyam'ın yeni sergisi "Hoşçakal İstanbul" Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi'nde 7 Kasım-27 Aralık arasında ziyarete açık. Ustanın 86 yaşında olduğunu hatırlatmak istiyorum.

tıklayın diğer eserlerine bakın



1000 çift üzerinde yapılan “aldatma araştırması”na göre kendi işini yapan erkekler, maaşla çalışan erkeklere oranla, ev kadını olan kadınlarsa çalışan kadınlara göre eşini daha fazla aldatıyormuş. Unutmayın maaşlı erkekler daha güvenilir bu durumda.

Flört grubu ülkemizin ilk müzikal aksiyon-komedi filmini çekmeye hazırlanıyormuş. “Tehlikeyle Flört” adıyla çekilecek olan filmde bol miktarda rock’n roll, komedi ve aksiyon olacakmış Senaryo Tuna Kiremitçiye ait.

Columbia Business School ve University of Pittshburg’ün yaptığı ortak çalışma sosyal ağ kullanımınındaki artışın kullanıcıların vücut kitle endeksini bozduğunu ve kredi kartı borçlarını da arttırdığını ortaya koymuş. 

10 çiftten biri yatağın hangi tarafında uyuyacakları konusunda tartışıyormuş. Çiftlerden en iyi tarafta uyuyan ise genellikle kadınlarmış. Kadınlar her şeyin en iyisine layıktır.. Di mi beyler ?

ABD'de üç gün boyunca eksi 17 derecede, karda mahsur kalan adam donmuş birayı "yiyerek" hayatta kalmış. Alkol bazen de hayat kurtarıyor demek ki.

Bilim insanlarının yaptığı araştırmada bilgisayar oyunlarının iş yerinde kişilerin verimliliğini artırdığı ortaya çıktı.
Angry Birds oynayanların ofiste diğer çalışanlara göre daha verimli çalıştığı ve problem çözme konusunda meslektaşlarına göre daha başarılı olduğu tespit edilmiş.Haydi oyuna !!Bilim insanları çok şeker ...




Aspirinin, kolon ve rektum kanserlerine yakalanan ve gen mutasyonuna sahip kişilerin ömrünün uzamasını sağlayabileceği belirlenmiş. Aman dikkatli ve doktorunuza danışmadan kullanmayın !!


Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın baş modellerinden Avustralyalı Miranda Kerr'in (29), kusursuz formunun sırlarından birisi de her sabah içtiği limonlu sıcak su imiş. Aynen katılıyorum, bir ara bende kullanıyordum :) Mideye dikkat !!


Motor nöron hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ünlü fizikçi Stephen Hawking, “Kara deliklerin, ışık hızının gizemini çözecek araştırmalar yaptım ama kadınları çözemedim” demiş. Niye uğraştı ki çözmek için, çözülmeyiz, çözülmeyeceğiz. Mutluyuz böyle ...




12 yorum:

  1. Füsun'cum iznini almadan resmini vede ismini yayımladım az önce izin vermez isen hemen düzeltme yaparım. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eline sağlık güzel olmuş Vuslatcım :) Ama orası seğmenler parkı değil :) Neyse öyle bilsinler boşver. Orası da güzeldir. Sevgiler.

      Sil
    2. Yok dostlara yanlış bilgi vermeyelim diye park dedim sadece. İsmini bileydim bu parkın keşke:(

      Sil
    3. Canım burası Portakal çiçeği vadisi :) Buradan bakabilirsin adreste var. http://www.panoramio.com/photo/4228994

      Sil
  2. Ev kadınlarına bak sen :) Bİr de yatağın iyi tarafı ne demek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ki ne demek, benim yatağım tek kişilik :)

      Sil
  3. Himmm baya onemli bilgiler var burada! Maasli erkek:) O zaman kocalar girisimcilik ruhu ile bir sey yapmaya kalkti mi, yok yok hayatim sen boyle calismaya devam et diyecegiz:)

    portakal cicegi vadisini ben de bilmiyordum, gecen gun fotograflarini gorunce, bir an orada olasim geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alemsin Lulu :)))Aman dikkat :)
      Portakal çiçeği bide portakal koksa daha da muhteşem olacak. Bir pazar eşinle yürüyüş yapabilirsin.Ona da sürpriz olur.Tam adres vereyim istersen :)

      Sil
  4. hastayım ben Otyam'a.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...