Çarşamba, Temmuz 31, 2013

Ne yapıyorum




Hiç arayıp sorduğunuz yok. Bu kızdan ses çıkmıyor nerelerde demiyonuz . Vallahi  çok pis küserim haaa..
Tamam şımardım , hemen toparlanıyorum. Depresyondayım demicem, yeğenim Nil öyle tembih etti. O kelimeyi kullanmayacağım. İyiyim ben yaaa, süperim hatta, kıyafetim olsa süper woman bile olabilirim. Tamammm, toparlanıyorum.

Sevgili takipçilerim;
Çoook uzun süredir, (4 yıl gibi bir süre ) tatil yapmayan ben, tatile çıkıyorum. Adı tatil, soyadı hava değişimi. Onu al bunu al faslı bitti. Şimdi bavula neler konacak, yok yok şunu almayım giymem, aa bunu giyerim belki gibi klasik kadınsı hallerdeyim. Tatilimin ne kadar süreceği belli değil. Belki 13 gün belki de 33 gün. Bu süre zarfında, internet bağlantım olmayacağı için sizlerden  ayrı kalacağım. Uygun şartlar olursa paylaşımda bulunurum, olmaz ise bir kaç post planladım, yokluğumda otomatik olarak onlar size eşlik edecek. Eğer becerebilirsem, telefondan yorumlarınıza cevap yazarım, yazamazsam bilin ki beceremediğimdendir. Telefonumdaki internet bağlantısı ile İnstagram'dan bol bol fotoğraf paylaşacağımdan eminim. Gözümün gördüğü güzellikleri, çirkinlikleri , bu zaman zarfında sizde oradan takip edebilirsiniz. Ana sayfanın sağındaki sütunda pembe çiçeğe tıkladığınızda bana ulaşabilirsiniz.  İnstagram da ben

İşte bu sebeplerden;  yol halidir, gidipte dönmemek, dönüpte görmemek var. Hakkınızı helal edin, hepiniz Allah'a emanet olun.

Özleyin beni anacım



9 yorum:

  1. çok mu tatlısın sen? :) iyi tatiller, benim için de gez. ben burada soğuk gri ofislerde çalışırken. :'(

    YanıtlaSil
  2. sevgili füsun

    instagramdan da
    gü içinde de blogdan
    sıklıkla sitene girmekteyim bilesin
    ne yazmış neler yapıyor
    bazen bende senin gibi yorum yazamayabiliyorum
    mutlu ve tatil modun hoşuma gitti bana senin serumundan gerekli nile söyle bana da göndersin
    tatil fotolarını instagramdan her gece bakıyorum benide unutma emi
    bavula hep hafif ve rahat sıcakta seni rahat ettireceklerini alabilirsin tavsiyemdir süslü püslü çiks kıyafetleri zaten giyemeyeceksin şeker

    hadi bakalım sana güzel tatiller olur inşallah

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. iyi dinlen canım, instagramdan da takipteyiz...

    YanıtlaSil
  4. Uzun zamandır yorum yapamasam da bil ki yazılarını okuyorum. Tatilde bolca dinlen keyif yap, ama kendini de çok özletme:)

    YanıtlaSil
  5. İyi tatiller diliyorum canım. Bunca yılın acısını çıkart inşallah. Seni dört gözle bekliyoruz burada.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Oyy oyy oyy sen merak edilmeyecek insanmısın. Biliyodum ben kesin füsun tatile gidecek diyodum. Bak doğru çıktı.. Çok güzel zaman geçir emiii. İyi tatiller canım benim..Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Fusuncum, sayfanı sıklıkla tıklayanlardanım ama yorum yazmakta tıkanıyorum bazen.. Güzel dinlen, iyi eğlen, motive ol ve güzel anılarla doldur heybeni emi, bekliyor olacağız tatil dönüşü.. güle güle git, güle güle gel, sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. iyi gez iyi dinlen iyi gül ve sona da döön.
    :)

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...