Perşembe, Temmuz 28, 2011

Şükür

Yaklaşık beş yıldır,  tv seyretmiyor gazete okumuyorum. Her ikisi ile de ara sıra ilgileniyorum. Bazı zamanlar gazetelerde sadece köşe yazarlarını okuyorum, bazen onu da yapmıyorum. Kısacası aramız her ikisi ile de açık. Sebeplerini bir gün uzun uzun anlatırım.

 Bu sabah bilgisayarımı açtım. Hürriyet gazetesinde başlıklara bakayım dedim. Ve bir haberle karşılaştım. Bilmediğimiz bir haber değil fakat bazen unuttuğumuz bir haber.


Size şöyle içim acıdı, böyle üzüldüm gibi sözler yazmayacağım. Sadece yaptığım şeyi yazacağım. Haberi okudum ve ellerimi açtım, Türkiye de doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım için, yediğim içtiğim giydiğim her şey için, sağlığım için, sevdiklerimle en iyi şartlarda bir arada yaşayabildiğim  için binlerce kez şükrettim.

İşte o haber

Arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz , paylaşım yapacağınız yeri altta bulunan küçük kutucuklardan seçebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Burada Somali'den gelmiş insanlar var. Nasıl ne şekilde geldiklerini bilmiyorum. Erkekler sabahtan akşama kadar bir kahve köşesinde oturuyorlar.Bazıları buralarda ki müsait işlerde çalışıyor.
    Çoluk çocuk akşamları belirli bir evlerin önünde toplanıyorlar. Orada yardım sever insanların oluşturmuş olduğu erzak depolarından haftalık erzaklarını alıp evlerine gidiyorlar. Geçimlerini başka nereden nasıl sağlıyorlar bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. ''Yeryüzünde rızkı Allah'a ait olmayan hiçbir canlı yoktur. O, onların karar kıldıkları yerleri de, emaneten durdukları yerleri de bilir. Onların hepsi apaçık bir kitaptadır. (Hud Suresi : 6) ''
    Onların rızkı da oralarda demek ki .. Ben hep diyorum, bu dünya garip bir yer, fazla kurcalamadan yaşamalı.. :)

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...